Son moda plajlar


İlle de Bodrum'a, Çeşme'ye gitmeye gerek yok, İstanbul'un dört bir yanı plaj, züğürt tesellisine kulak asmak isteyenler için yazılmıştır. İstanbul’un dört bir yanı beach club oldu. İster bir "drink alın", isterseniz plajda spor yapın isterseniz bronzlaşın. Bir zamanlar denize girilemeyen şehrimizde artık denizin keyfini yaşamak mümkün. Bu güzel şehirde, deniz keyfini mümkün olduğunca yaşayabilmek için işte bazı adresler.
Dalia Beach Club: Son derece sakin ve güzel bir yer, yemekler çok lezzetli. Adres, Demirciköy, Sarıyer. Wattabe: Göl kenarında bir doğa sporları merkezi. Katamaran, yelken, kano, piko, sörf ve deniz kayağı ve paintbal aktivitesi yapılabiliyor. Adres: Alkent 2000 Göl kenarı, Büyükçekmece. Solar Beach:
Su sporları ve plaj voleybolu var. Festivaller ve konserler düzenleniyor. Burç Beach: ClubBoğaziçi Üniversitesi tesisi. Son derece aklı başında insanlar gidiyor genelde. Bu sezon, içinde balık lokantası da açıldı. Plaj voleybolu çok popüler. Ayrıca sık sık partiler düzenleniyor. Kilyos, Demirciköy'de. Kınalıada Kamos Beach: Kınalıada’da.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hadımköy, İstanbul'un en tuhaf köyü

Vatoz Balığı Yaptım Evde İsyan Çıktı

Kavat ya da Gavat Kelimesinin Kökeni, Etimolojisi