Cannes Lions Ödüllü İşler İstanbul SSM'de


Sakıp Sabancı Müzesi'nde Ödüllü İşler Sergisi



Reklâmcılığın önemli yarışmalarından biri olan Cannes Lions ve burada ödül almış işler İstanbul’da sergileniyor. Özellikle iletişimci ve reklamcılık okuyan öğrencilere hararetle tavsiye ediyorum. Sergi, 24 bin reklam arasından seçilen 800 işi kapsıyor. Acayip heyecanlandım çünkü bu işler arasında en merak ettiklerim reklâm dünyasının dahi çocuğu Karpat Polat’ın işleri. 

Karpat Polat İşleri


DDB &co bizim derneğin işlerini de yaptı. Şimdi gidip sergide onların işlerini de görmenin tam zamanı diye düşünüyorum. Teşekkürler DDB&co, teşekkürler Karpat Polat. Bu sergide benim için en can sıkıcı olay Cannes Lions’ta Facebook’ gibi küresel bir kaavaane yaratan Mark Zuckerberg hergelesine Medya Patronu Ödülü verilmesi oldu. Facebook medya mıdır? Evet medyadır. Yazdığımız bir yazı dolayısı ile Facebook üyeliğimiz olmasa da Facebook’un hakkını teslim ediyorum. Zaten bütün bilgilerimizi üye olduğumuz her platform kullanıyor. Benimkisi büyük vehim olmuş!  

Teşekkürler Sayın Reklam


Bir teşekkür de Sayın Reklam’a yaka kartlarını zamanında gönderip beni büyük bir mesuliyetten kurtardıkları için. Zamanında teslim önemli organizasyonlar açısından.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hadımköy, İstanbul'un en tuhaf köyü

Vatoz Balığı Yaptım Evde İsyan Çıktı

Blog Yazarının Eşek İstavriti, Azman İstavritle İmtihanı