JAZZ YapaCAZZ mı ?


Herbert Jeffrey 'Herbie' Hancock İstanbul'da

Miles Davis’in kare ası, jazz, blues ve funk’ tınılarının ustası Herbert Jeffrey Hancock namı diğer Herbie Hancock İstanbul’a konser için geliyor. Nur içinde yatsın Funk’ın babası James Brown 2006 bir Temmuz akşamı Park orman konserinde; performans nasıl olur bana iyice belletmişti. Herbie Hancook konserinde de aynı şeyleri yaşayacağımızı umuyorum. Her şey iyi güzelde biletler pek bi pahalı. Birinci Kategori biletleri çoktan bitmiş. İkinci Kategori 150 kağıt, 3. Kategori 110, dört ve beşi zaten unut gitsin sinirlerin bozulur.

Neyse bayılacağız artık paşa paşa 150 TL’yi belki bir daha görme imkanımız olmayabilir malum ustanın yaşı 70 oldu. Soul, jazz, rock ve funk nağmeleri arasında Haliç Kongre Merkezi’nde kanatlanacağız. Jazz ve Funk seven herkesin kaçırmaması gereken bir usta. O gece Haliçte modern jazz, funk, blues tarihinin kitabını yazalım.
Konserin hafta içi ve Salı gününe denk gelmesi iyi olmadı ama napalım Nişantaşı, Topağacı'nda kalacağız artık.

İlhami , hayde biletleri kapalım diyorum!

Abstract:
Herbie Hancock celebrating his 70th birthday. He is jazz piano legend. He has got nearly 50-year career. We are waiting now his live performance in istanbul. Let's go to the concert İlhami!

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hadımköy, İstanbul'un en tuhaf köyü

Vatoz Balığı Yaptım Evde İsyan Çıktı

Kavat ya da Gavat Kelimesinin Kökeni, Etimolojisi