Gala Kulesinde Hazerfen Çelebiyiz

Geçmiş içi dolu bir hatıra defteridir, ara sıra çevirip okumakta fayda var lakin sık tekrar edilmesi,  psiko klinikte başlayan ve bakırköy'e kadar uzanan bir sürece işaret eder. Hepimiz geçmişten sıkça bahsederiz, yaşamış olduğumuz güzellikler, dostluklar, incelikler ve bunları tekrar yaşama özlemi duymamıza neden olur. Oysa aydın insanlara yakışan nostaljiye hapsolmak değil gelecekteki beyaz sayfalara yazdırılacak güzelliklere odaklanmak ve o günleri özlemektir.
Nostajliye hapsolmak bizi hiçbir şeyden zevk almamak gibi kötü bir neticeye sürükler ki sanırım böyle bir şey istemeyiz. Rahmetli Şakir Eczacıbaşı için hazırladığım bir röportaj sorusunda eski İstanbul'u özleyip özlemediğini sormuştum. Kendisi de bugünkü yazımı destekleyen şeyler söylemişti. Yaşamdan memnun olabilmemimizin ön koşulu illa ki sağlıklı olmaktır. İstanbul'dan herkese sağlıklı mutlu günler diliyor ve keyifli bir hafta sonu diliyorum. Bu gece Gala Kulesinde Hazerfen Ahmet Çelebiyiz. Aman sabahlar olmasın!

27.11.2010 Yemek Sonrası Notu

Galata Kulesi'ndeki restaurant gayet güzel, ikramlar şahane ama ortam sanki biraz turistler için hazırlanmış. Çinlisi, Korelisi, Almanı herkes oradaydı. Panoromik bir istanbul gecesi için ideal bir yer. Kişi başı 95 TL.

Abstract
We are going to Galata Tower for dinner. Galata Tower, being one of the oldest tower. Galata Tower was once up in a time the highest tower of Golden Horn and Bosphorus. We will be tonight Hazarfen Ahmet Çelebi at the tower ...More İnformation

Photo Source: galatatower.net

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hadımköy, İstanbul'un en tuhaf köyü

Vatoz Balığı Yaptım Evde İsyan Çıktı

Blog Yazarının Eşek İstavriti, Azman İstavritle İmtihanı