Böylesye Yandık

Sebebini bilmiyorum bir dağdayız. Sağımda solumda paralel uzanan iki heybetli dağ silsilesi var. Benim bulunduğum yer de bir vadi fakat diğer iki vadiden daha az yükseltide. Sonra etrafta insanlar  var. Biraz yürüyorum orman ne güzel ne güzel! Etraftan müzik sesi geliyor o kadar güzel ki müzik her yerde!
Yahu tanıdık bu müzik ama derken ses biraz belirginleşiyor. Hemen çakıyorum The Prodigy’nin “firesatarter” şarkısı bu.  Bana elektronik müziği sevdiren şarkı!  1999’da gece Beşiktaş’taki ev partisinde 10 kez dinleyip apartman sakinlerinin şikayeti üzerine 10 kişinin Beşiktaş’ta karakolluk olduğu partinin müziği.

Dağ başında Prodigy!....I'm the trouble starter, punkin instigator…. Arkadaş, dünya ne kadar gelişti ya! Bak uzaylılar deşifre oldu açığa çıktılar ya o yüzden saklanmadan kıyak geçmişler bana tay tay tommmm… Derken etraftan insanlar beliriyor bir anda üç beç 15 biledin 100 kişi oluyorlar daha sonrasını sayamıyorum…. I'm a firestarter, twisted firestarter…. Dağın her yanından kadınlı erkekli çocuklu çocuklu insanlar kaçışıyorlar! Ben aheste aheste,  aa ne güzel çiçek ama kadifeden bu be! Aaa  arı vız vız  elime şıklatıyor arıyı tutuyorum! Arının altında Made in PRC yazıyo! Allasen bu Çinliler ne yapmış bea ama casus arılar vay P..venkler!  Ama bunların kamera ve fotolarının pikseli düşük, çektikleri görüntü işe yaramaz diyorum! Allahtan füze kalkanımız var artık bu arıları yerinde imha ederiz!

Ulen nereye koşuyorsunuz diyorum müziğin volümü yükseliyor birisi kolumdan çekiyor. Dünya batıyor, kıyamet kopuyor adam acele et İsveç’e sığınacağız. Yaw yapmayın İsveç’te kıyamet yok mu? Yooo diyor nefes nefese onlar Şengen’den çıkıp Kıyamet Mağarasını dünyaya açmışlar! Buzul dağının içine de sığınak yapmışlar, 100 Nuh gemisi koymuşlar. Saçma diyorum o bana eliyle ilerideki dumanı gösteriyor!

Bak dünya yanıyor sersem acele et! Ama çok uzakta bu yaaa! Çobanın biri ateş yakmıştır, belki Diyarbakır’da newroz için lastik yakmışlardır diyordum ki karşı dağdan aşan beş apartman boyundaki dağınık alev benim durduğum vadiyi yalayıp geçiyor! Koşmaya başlıyorum her yer insan! A,aaa İstanbul boğazına gelmişiz elektronik tabelada ikinci köprü tıkalı 4. Köprü açık yazıyor! Alla Allaaaa üçü anladık dördü ne zaman yapmışlar yaw!

Birine soruyorum abi bu dördüncü köprüyü ne zaman yaptılar yaa! Polis diyor ki Japonların bonusu! İyi güzel ben köprüye karşıydım çevreci olarak! Geçersem başbakan laf eder! Birinci köprüye yöneliyorum! Boğaz ateşler içinde. Ulen ne oluyor bu Istanbul’a! Boğazda tanker faciası mı olmuş? Küçük cocuk hemşire işareti yapıyor. Kulağıma fısıldıyor firestarter... firestarter... starter... Git olum manyak mısın! Kim gönderdi seni! Başka bir ateş topu soldan gelince tabana kuvvet koşuyorum! Nefes nefese yatakta dikiliyorum. Bune yaaaaaa euze billaaaaaaaaaa. Böylede rüya mı olur!

i'm the trouble starter, punkin instigator.
i'm the fear addicted, danger illustrated.
......
you're the firestarter, twisted firestarter.
starter... starter... starter...


Hayırdır İnşallah!


Yorumlar

bozbek dedi ki…
:)))))) Japonların bonusu mu? koptumm sn çok yaşa emi :))
gonca keskin dedi ki…
hahaha bu da çok iyiymiş :)))
ben de hep böyle acaip rüyalar görüyorum ..

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hadımköy, İstanbul'un en tuhaf köyü

Vatoz Balığı Yaptım Evde İsyan Çıktı

Kavat ya da Gavat Kelimesinin Kökeni, Etimolojisi