Haydar's Chicken Wings

Kanatçı Haydar


Ben Karadeniz çocuğum arkadaş, lahmacunla orta okul ikinci sınıfta Samsun’da, çiğ köfteyle  Ankara’da üniversitede  tanıştım, kokoreçle ilk tanışmamız Beyoğlu Şampiyon'daydı. Bir arkadaşımın ayarıyla gittiğimiz  Harbiye'deki Güler Ocakbaşı Restaurant’ta  hayatımda ilk kez koç yumurtası yenildiğini gördüm. Mesela Beşiktaşlı iki topçu mangal başında gevrek gevrek gülerek düzinelerce koç yumurtası yediler! Ocak başındaki ustasının muhabbeti çok iyi. Bunu bir ara ayrıca yazacağım.  Belki inanmayabilirsiniz ama kanat’ı ilk kez İstanbul’da denedim. 

Neyse ki tam yerinde Kanatçı Haydar’da denemişiz.  Kanatçı Haydar  Türkler'in Albay Sander' ıdır hani şu KFC’yi icat eden Amerikalı gibi. Geçen gün dergi ekibiyle kanatçı Haydar’a öğle yemeğine gittik, efenim restaurant restore edilmiş bi ferahlamış  güzel bir ısıtma sistemi filan kurulmuş. Yalnız Kızma Haydar Usta bir diyeceğim var. O yemekler yanında getirdiğiniz tekstil artığı bez parçaları nedir? Benim elimi sildiğim bezin diğer parçası başka birinin donu olmasın! 

Kanatçı Haydar Kıbrıs'ta


Bu uygulamayı kaldırırsanız ben şahsım adına sevinirim.  Olmazsa da canınız sağolsun! Bu arada Kıbrıs şubesi hayırlı olsun Girne'de Hz. Ömer Caddesinde açılmış. Hz Ömer Caddesi dedin, Tekirdağ Rakısı dedim çarpılmayalım maazallah Haydar Usta! Eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek buna mı denir acaba? Malum içki tartışmaları var ya bu aralar.

Abstract
This blog post  is about  my  food culture. Haydar is a very famous restaurant İn Istanbul. where will you find? A little difficult. Visit please more information about Kanatçı Haydar Restaurant. If you go to Kanatçı Haydar Restaurant you will never regret. Kanatçı Haydar opened new restaurant in Northern Cyprus Girne.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hadımköy, İstanbul'un en tuhaf köyü

Vatoz Balığı Yaptım Evde İsyan Çıktı

Blog Yazarının Eşek İstavriti, Azman İstavritle İmtihanı