Bunu da görecek miydik?

Çekimleri Göcek, İstanbul ve Rodos’ta gerçekleştirilen “Bir Avuç Deniz” adlı film 2011’in en iddialı filmlerinden biri olmaya aday. Beklenmedik bir aşk öyküsünün anlatıldığı filmin yönetmeni Leyla Yılmaz, filmin başrollerini Engin Altan Düzyatan ve Berrak Tüzünataç paylaşıyor. Filmde, usta oyuncular Ayda Aksel ile Can Gürzap‘ın yanı sıra, son dönemin parlayan isimleri Zeynep Özder, Tuğrul Tülek, Ahu Yağtu canlandırdıkları karakterler ve oyunculuklarıyla dikkat çekecek.

Tarabya’daki Alman Konsolosluğu Malikanesi bu film için müzeye dönüştürülmüş. Filmin en büyük sürprizi, senaryoyu bizzat okuyup onay veren, Pearl Jam grubunun “Indifference” şarkısıyla filme katılması. Sırf Eddi için gidilir bu filme. Yıl 1996 Eddi Vedder’in Pear Jam İstanbulda Dünya Ticaret Merkezi’deydi. Hey gidi günler hey!

Abstract

Pearl Jam is an American rock band that formed in Seattle in1990. He was  İstanbul in 1996.

Yorumlar

yamesin dedi ki…
Engin altan'a bayiliyorum:d ofofof:)
euphrates dedi ki…
Ben de Peral Jam ilintisini filmin basın açıklamasında okuyunca epey şaşırmıştım. Hani PR işi desek değil, kim kaldı eski Grungelardan, şimdiki gençler Seaatle'in da yerini bilmez. :) Septik miyim, neyim? Ama, evet bu açıklamadan sonra merak ediyor insan.
modafobik dedi ki…
Duymamıştım bile filmi yahuu, iyi oldu bu post merak ettim bak :)
Blogger Bolat dedi ki…
Rory: Karizmatik değil diyen çarpılır heralde
euphrates:Bu filmi sırf Pear Jam için bile izlerim
Modafobik: Teşekkür ederim, ben de merak ediyorum

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hadımköy, İstanbul'un en tuhaf köyü

Vatoz Balığı Yaptım Evde İsyan Çıktı

Blog Yazarının Eşek İstavriti, Azman İstavritle İmtihanı