İstanbul'a Yeni Bahçe Marketi

İstanbul Büyük Şehir Belediyesi Bahçeyle ilgili her şeyin yer aldığı Türkiye’nin en bahçe marketini Alibeyköy’de açtı. İBB Ağaç A.Ş. tarafından işletilecek olan market bahçeye meraklı olanların ilgisini çekmeye çalışacak. Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın açılışını yaptığı market 3000 metrekare üzerine kurulmuş. E, hayırlı uğurlu olsun diyelim. İstanbul çiçek gibi şehir ama maalesef yapılaşmanın da kurbanı oluyor. Bu yapılaşmaya izin veren insanlar gün gelecek pişman olacak ama iş işten geçmiş olacak. İşte bu nedenle İstanbul'un yerel yönetimleri görükleri her boş alana, her kamu alanına belediye meclisinde imar izni çıkarıp İstanbul'u gayya kuyusuna çevirmesin. Bu şehir şimdi buarada yaşayanların değil delecekte de buara yaşayacak olan İstanbulluların şehridir.


Yorumlar

Toyin O. dedi ki…
I always wanted to go to Istanbul, thanks for sharing.
Blogger Bolat dedi ki…
You must visit Istanbul :) I can host you.
Doğaya olan özlemimiz gün geçtikçe artmakta. Beton denizleri arasında sıkışıp kaldık büyük kentlerde. Hiç olmazsa bu tür alternatiflerle biraz olsun özendiriliyor insanlar. Umarım bizim kentimizde de açılır böyle bir market.
Blogger Bolat dedi ki…
Evet doğaya özlemimiz giderek büyüyor, bu bahar sırf baharı agörmek için yolculuğa çıkcağım.
Adsız dedi ki…
merhaba google earth görüntüsü aracılığıyla olsun, bu kadar çok fotoğraf var. Tanıştığımıza memnun oldum. estambuel umut bir gün buluşmak dileğiyle ...
Blogger Bolat dedi ki…
Hello,
I hope you can visit Istanbul one day. You will never regret.
Adsız dedi ki…
Merhaba

Dostluk için teşekkürler, kesinlikle pişman olmaz, ziyaret. senin kültürü çok ilginç. cami tarihe şahit oldum. Selamlar.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hadımköy, İstanbul'un en tuhaf köyü

Vatoz Balığı Yaptım Evde İsyan Çıktı

Blog Yazarının Eşek İstavriti, Azman İstavritle İmtihanı