Çırağan Kempinski'de sanat


Çırağan otel istanbul

Çırağan Sarayı ve Otel

Çırağan Palace Kempinski, İstanbul’un tarihi mirasının önemli bir parçası olan Çırağan Sarayının işleten lüks oteller zinciri. İşte, Çırağan Palace Kempinski tarafından kültür ve sanat hayatına destek vermek amacıyla Sanat Galerisi açıldı ve gayet güzel sergiler yer alıyor. Sarayın Halkla İlişkiler müdiresi Çiler İlhan’ın ileri görüşlülüğü ile çok özel edebiyat toplantıları yapılıyor. 

Sanırım Çiler Hanım şuan orada çalışmıyor ama etkinlikler devam ediyor. Örneğin Mayıs ayındaki okumalara Orhan Kemal’in oğlu ve Orhan Kemal Müzesi’nin müdürü Işık Öğütçü ile Orhan Kemal ve eserlerine üzerine yapılmış. Çiler İlhan’ın Sürgün kitabı umut verici, bu kumaş iyi, buradan iyi bir öykücü çıkar diyorum. Bakalım günler ne gösterecek.

Abstract

Çırağan Palace Kempinski art activities continues. There are a lot of exhibitions...Each year, an increasing number of guests come to appreciate these qualities, as Kempinski adds new, exciting destinations in Europe, the Middle East, Africa and Asia. While this growth reflects the strength and success of the Kempinski brand, the collection will remain a limited one, where exclusivity can be nurtured and individuality can flourish…more information.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hadımköy, İstanbul'un en tuhaf köyü

Vatoz Balığı Yaptım Evde İsyan Çıktı

Blog Yazarının Eşek İstavriti, Azman İstavritle İmtihanı