İstanbulu Tasarla

istanbulutasarla

İstanbul tişört olsa

Mavi Jeans harika bir PR çalışması başlatmış aslında tam olarak PR çalışması demek haksızlık olur. Tasarımcılara yönelik İstanbul tişörtleri tasarlamak için bir platform oluşturmuşlar  6 Haziran 2011 tarihine kadar  “istanbulatasarla.mavi.com” adresinden üye olup kendi “İstanbul Tişört”ünü tasarlayabilirsiniz. 2004 yılından beri devam eden seride kendi tasarımınız ile yer alma şansını yakalayabilirsiniz. İstanbul Tişört’ü tasarımına en çok oyu toplayan 50 tişört jüri’nin karşısına çıkacak ve seçilen bir adet İstanbul Tişört tasarımı Mavi tarafından satışa çıkarılıcak. Bir tasarımcı daha ne ister ki! 

La Linea ve İstanbul

JJ’nin çocukları herhalde bu yarışmaya katılır diye düşünüyorum. Sitedeki bazı tasarımları inceledim gayet başarılı. Siz de katılmak isterseniz işte link. İncelediğim tasarımlardan La Linea yani Bay Meraklı'yı beğendim. Estambul'a her şey yakışır. La linea Istanboel sana yakışıyor sen de ona.

Pek bir reklam gibi oldu bu post!

Abstract

Mavi Jeans started a new campaign. This is a design competition. Designers  are creating a new Istanbul's t-shirts. If you  want to attend to the competition you can visit this link. Mavi Jeans founded in Istanbul in 1991, Mavi Jeans designs a full collection of jeans-wear, for young women and men. Turkey’s first fashion brand to become global, Mavi has been the leading jeans brand in Turkey since the last 14 years. Mavi is now sold at over, 4000 specialty stores, better department stores and specialty chains in 50 countries including the US, Canada, Turkey, Australia, Germany, Denmark, Netherlands and Russia. Mavi has over 260 retail stores with flagships in New York, Vancouver, Montreal, Istanbul, Berlin and Frankfurt Mavi, which means blue in Turkish, is known for high quality, great fitting and fashion-forward premium denim..

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hadımköy, İstanbul'un en tuhaf köyü

Vatoz Balığı Yaptım Evde İsyan Çıktı

Blog Yazarının Eşek İstavriti, Azman İstavritle İmtihanı