Natural History Museum İstanbul'da

Migros 5m beylikdüzü
Torium için yazacağım ikinci yazı oluyor. Büyük bir yatırımla İstanbul Haramidere Beylikdüzü civarında inşa edilen alışveriş merkezinin konsepti gayet başarılı. Bina mimari açıdan gayet göz dolduruyor, ferah ve modern.

Torium AVM

Açılış öncesinde yapılamayan PR çalışmaları Torium’un açılışıyla düzeldi. Saydam İletişim ve Etkinlik Yönetimi'yle birlikte çalışıyorlar. Etkinlikler gayet de başarılı gidiyor. Snowpark’ı henüz kullanmadım ama yakın zamanda kullanacağım. Uludağ’da takla atıp sol bacağı incittik. Torium için “Türkiye’nin En Eğlenceli AVM’si”  gibi bir slogan yerinde, alışveriş merkezi’nin bu sloganı hakkettiğini düşünüyorum.

Dinozorlar Sergisi, Miss Turkey 2011 adaylarının Torium ziyareti, Burcu Güneş 23 Nisan mini konseri ve çocukların AVM’de ağırlanması gayet güzel. Torium için en büyük tehlike alışveriş dışında Torium’a gözünü gönlünü şenlendirmek isteyenlerin gençlerin boş bakışlarıdır. Sanırım bu da güvenlik ekiplerinin kimseyi rahatsız etmeden görevini yapmasıyla çözülebilir.

Migros 5M Beylikdüzü

Migros 5M Tchibo’yu kaldırdı, ben  sırf bu yüzden bile Torium’u tercih ediyorum. Son olarak tavsiyem şudur Japon robot şirketi Kokoro  tarafından geliştirilen Dinazorlar Sergisini mutlaka tavsiye ederim. Yok ben ille de Londra’ya gidip Natural History Museum’da göreceğim derseniz diyeceğim yok. Şimdi bu yazıyı okuyan Esenyurt Belediyesi Torium’un önüne Beylikdüzü üst geçitlerine diktiği Esenyurt tabelalarından yaptırmaz inşallah! Çok primitif bir yaklaşım.

Abstract

This is my second blog post about Torium Shopping Mall in Istanbul. I like this shopping center concept. It's architecture is very fine and includes snowpark. The Dinasours Exhibition of London Natural History Museum will be on display in Istanbul for the first time at the Torium Shopping Mall.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hadımköy, İstanbul'un en tuhaf köyü

Vatoz Balığı Yaptım Evde İsyan Çıktı

Blog Yazarının Eşek İstavriti, Azman İstavritle İmtihanı