Geçmiş olsun!

Dün tam anlamıyla boyutlarını bilemediğimiz depremin yol açtığı zarar, ziyan ve yıkımı öğrendiğimizde biz de yıkıldık. Sabah Nihat Sırdar sağolsun İstabulluları organize eden ilk insanlardan biri oldu. Biz de kendi çapımızda elimizden geleni  yapıyoruz. Yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar, yakınlarını kaybedenlere başsağlığı dilerim. Allah yardımcınız olsun! Elimizden ne geliyorsa yapıyoruz, yapmaya çalışıyoruz! Bazı arkadaşlarım sabah erkenden  İstanbul Esenler'deki otogara gidip hazırladıkları yardım paketlerini otobüslere vermişler, hiç aklıma gelmedi doğrusu. Vallahi bravo yani!

Yorumlar

esma gül dedi ki…
Ben 99 depremini kayıplarla geçirmiş bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım... Dünyanın neresinde bir deprem haberi alsam içimde bir yerler sızlıyor hala daha... 12 sene geçmesine rağmen üzerinden, unutulamayan kareler var zihnimde. İşte bu gün yine sızlıyor o yer içimde,her türlü haber portalından yeni kurtarılan bir can haberini daha almak için takipteyiz. Azra bebeğin kıpırdayan bacaklarını görünce yaşadığımız coşku, Yunus kardeşimizin başının altına yastık konulup saatlerce bekledikten sonra iç kanama deneniyle yolda hayatını kaybettiği haberini aldığımızda ki göz yaşlarımıza karıştı...
Bugün ülkemde gördüğüm şu manzaranın yüreğime bir serinlik verdiğini ifade etmek istiyorum... Çok şükür öğrenebiliyoruz. Van da yaşanan bu felaket toplumun nasıl entegre olabilmeyi öğrendiğini gösteriyor. Ne kadar kısa bir süre de çadır kentler inşa edildi. Sıcak yemek sıkıntısı yok denecek kadar az.Değişen bir şeyler var...
sevgi ve selamlar,
Bake Teleco dedi ki…
Hoy es un día de Bienvenidas en Los Espíritus de Haddock; Hola a Bolat, Só Barbantes y Enaana; 3 nuev@s seguidores que se unen a nuestra travesía de libertad.
arsené dedi ki…
Tebrikler üstadım ...

Keşke herkes senin ve arkadaşların gibi duyarlı olabilse,

son dönem adet , lafla peynir gemisi döndürmeye çalışıyorlar, sizler bunu yıkmaya çlışıyorsunuz..
Blogger Bolat dedi ki…
Teşekkürler arkadaşlar!
Reza Mustafa dedi ki…
We are, the people of Aceh condolence for the disaster that befell Turkey some time ago. Hopefully everything has been recovered and returned as usual. Greetings from Aceh!

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hadımköy, İstanbul'un en tuhaf köyü

Vatoz Balığı Yaptım Evde İsyan Çıktı

Blog Yazarının Eşek İstavriti, Azman İstavritle İmtihanı