İmam bunu yaparsa!

İstanbul’un şirin ilçesi Şile’de Orman İşletme Müdürlüğü ormanın içine ormanı kesip sahil manzaralı  işletme binası, lojman, misafirhane yapıyor, birkaç bina yani! Beş yada altı bina olabilir. Bu yetmez gibi bir de binaların etrafını taş duvarlarla çeviriyor. Kimi kimden  koruyorsunuz? İnşaatlar iki ay önce başladı. Şimdi ormanlarımızı korumakla görevli olan birim bunları yaparsa biz kime ne diyelim! Hala bıkmadık mı denize nazır misafirhane, lojman  inşa etmekten. Özellikle burası neden seçildi ağaçlar kesilmek zorunda mıydı? Kumbaba tepesi özel bir alandır. Kıyıya nazır inşaat yapıyoruz. Devletin imkanlarıyla manzara seyretmek midir amaçlanan? Bu mudur hedeflenen! Her şeyimiz tamam da lojmanımız, misafirhanemiz midir eksik kalan. Devlet malıyla tatil yapacak olanların vicdanı hiç sızlamaz mı? Siz bunu kılıfına uydurup özel yasalardan yararlanarak kıyıya inşaat yaparsanız, insanlar neler yapabilir hiç düşündünüz mü? Adı misafirhane, lojman olsa da buraya biz otel diyebiliriz. Yazık çok yazık! Bu mudur bu kurumun hedefi amacı misyonu vizyonu! İmam bunu yaparsa gerisi ne yapmaz! Orman köylüsü bir ağacı kesince mahkemelerde süründüren kurumu şimdi kim mahkemeye verecek ve bu ağaçların hesabını soracak!

Not:
Kumbaba Bizanslılar zamanından beri bilinen, krallar tarafından da kullanılan özel bir kumu olan romatizmal ağrılara iyi gelen, çok etkin güneş enerjisi alan bir alan,koruması gerekli bir yer .....her ne kadar koruma altına alınmış ise de, kurumların etkisi bunu deliyor...

Yorumlar

esma gül dedi ki…
Hiç sızlamaz vicdanları... Bir de güzel denize nazır yudumlarlar çaylarını,çorbalarını... Bu duyarlı bildiriminizden dolayı teşekkürler.
sevgi ve selamlar,
Blogger Bolat dedi ki…
Rica ederim :) vatandaşlık görevimiz.
İnanılır gibi değil memleket iyice zıvanadan çıktı.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hadımköy, İstanbul'un en tuhaf köyü

Vatoz Balığı Yaptım Evde İsyan Çıktı

Blog Yazarının Eşek İstavriti, Azman İstavritle İmtihanı