Arifeyi gösterip bayramı göstermedi

Bugün İstanbul, Beylikdüzü 5M Migros’un yangın haberiyle uyandı. Koca bina cayır cayır yanmış! Tam bayram arifesinde olacak iş mi! Esnafa ve alışverişini son güne bırakan insanlara yazık! Hani bir deyim vardır “arifeyi gösterip bayramı göstermemek” tam o hesap!  Ece Grup ve esnafımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Kimseleri kutsamadan, kutsallaştırmadan her canın kıymetini bilerek yaşayacağımız günler umut ediyorum. Sevmek, paylaşmak, bölüşmek,  mastarlarının bizleri daha insan kılacağına ve dünyayı daha güzel yapacağına inanıyorum. Kalbiniz güzelliklerle dolu olsun. Allah hepimize çalışma, ayakta durma, başarma, sabredebilme gücü versin ve cüzdanlarımız bereketli olsun. İstanbul’da bir bayram daha hepimize kutlu olsun!


NOT: Migros Yetkililerine: Öncelikle bu gibi afet zamanlarının önceden çalışılmış olması gerekir. Afet yönetim grubu oluşturulmalı ve bu gruptan biri kamuoyuna açıklama yapmakla yükümlü olmalıydı. Cep telefonlarımıza mesaj geldi ama çok sonra, bu yeterli değil. Migros kurumsal sayfasında yangına dair tek satır yok. 


Fotoğraf Kaynak: Migros

Yorumlar

Neşeli Günler dedi ki…
televizyonsuz bir gün geçirince haberimiz olmadı. geçmiş olsun herkese.
bunun dışında çok güzel bir kutlama olmuş.iyi bayramlar.
Blogger Bolat dedi ki…
İyi Bayramlar :)
Bengi Özkan dedi ki…
İyi Bayramlar & Sevgiler

Bengi
Şimdi duydum, üzüldüm...
deniz saatçioğlu dedi ki…
Çok feci gerçekten, herkese geçmiş olsun.
İyi bayramlar dilerim ben de. Oy için de ayrıca çok çok teşekkürler :)

denizsaatcioglu.blogspot.com
ebru özgün dedi ki…
Bolat Bey,nete anca girebildim ve değerli yorumunuzu aldım.Bende sevdiklerinizle daha nice bayramlar geçirmenizi dilerim.
Blogger Bolat dedi ki…
Ebru, iyi bayramlar:)

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hadımköy, İstanbul'un en tuhaf köyü

Vatoz Balığı Yaptım Evde İsyan Çıktı

Blog Yazarının Eşek İstavriti, Azman İstavritle İmtihanı