Size Özür Borcum Var!

İstanbul Şehir Portalı
www.34volt.com
Sevgili Dostlar,

Öncelikle son zamanlarda yazılarımı seyrekleştirdiğim için çok özür diliyorum. Sebebini açıklayınca beni mazur göreceğinize inanıyorum. Ama yazmaya devam edeceğim.

Sonunda İstanbul ile ilgili bir şehir portalı açtık. Henüz bebek. İnanın çok vakit harcıyoruz. 10 gündür 4-5 saatlik uykuylayım. Bolat artık bildiğiniz zombi  :) 

İstanbul Şehir Portalı da nedir Bolat? www.34volt.com


Ne bileyim işte Bolat'ın saçma sapan fikirlerinden biri. Ama naparsın, bazı şeylere inanıyorum inanınca da hayde yapalım diyorum. Bir nevi gaza gelme durumu. Sonunda böyle oldu www.34volt.com hikayesi. 4 kişilik dev kadro ile İstanbul'a yetişmeye çalışıyoruz stajyerlerimiz sağolsun.

www.34volt.com desteklerinizi katkılarınızı bekliyor.


Nasıl katkı yani Bolat? Efenim, bazı haberlerimizi twit etmek, google pluslamak, iş, ekonomi yazılarımızı Linkedin üzerinden paylaşmak yada çağın fenomeni Facebook olabilir, biz daha instegram, pinterest açacağız. Oy oy ne çok yol var. Yardımlarınızı rica ediyorum.


Peki kaçmadan şunu da anlat Bolat, 34volt ne tuhaf isim cin olmadan adam mı çarpacaksınız 34 nedir Volt nedir? 


Efenim, biz portala isim ararken çok uğraştık, sonu ist, fist, tist derken bir türlü işin içinden çıkamadık sonunda imdadımıza eşim yetişti 34 İstanbul'u temsil etsin klişe olmasın VOLT da online olmayı, enerjiyi çağrıştırsın  adı 34volt.com olsun dedi, isim annesi oldu. Biz de ona inandık ve yaptık. Ne varsa kadınlarda var arkadaş!


34volt.com bloglara bloggerlara yer verecek mi?


Elbette, blog yazarlarımız alanını geliştirip blog yazarlarımızı konuk edeceğiz. Ayrıca üstte yer alan konu başlıklarında "blog" konu olarak var. Diğer sekmesine basarak görebilirsiniz. Orada da blog ve bloggerlarla ilgili haberlere yer vermek istiyoruz. Araştırıyoruz daha başka neler yapılabilir.


Yaşasın kadınlar çağı, iyi ki varsınız!

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hadımköy, İstanbul'un en tuhaf köyü

Vatoz Balığı Yaptım Evde İsyan Çıktı

Kavat ya da Gavat Kelimesinin Kökeni, Etimolojisi