Canım Ciğerim'sin Asmalımescit

Karnı Aç Olan Okumasın


Aş mı eriyorum nedir? Acayip tuzlu şeyler yiyesim var! Yiyorum da yarın bunlar böbreklere taş olup dönerse şaşmam! Şu işhtahımı bir rayına oturtmam lazım. Ne güzel 75'e sabitledim kilomu azı az çoğu çok benim için.

Yakup-2'den Canım Ciğerim'e


Geçen gün Beyoğlu'ndaki Yakup-2'ye rezervayon yaptırmak için gittim. Yakup-2'yi bilmiyorum demeyin kızarım. Kültürel mirasımızın bir parçasıdır artık. Memleketin münevver takımı oradadır.

Yakup'tan içeri giriyorum vay arkadaş kırk yıllık dost gibiyiz. Ne güler yüzlü insanlar keşke Yakup Abi'de yaşayaydı.

Neyse efem çıkıp Yakup2'den Asmalımescit'teki Canım Ciğerim'e gidiyorum. Sakatat seven ben ciğer şiş'in piri Canım Ciğerimi es geçer miyim, geçmem! Gittim tek başıma masam fotoğrafta olduğu gibi donatıldı. Öyle cillop gibi bir fotoğraf koymayayım kulaklarım çınlamasın milletin bir yanı şişmesin diye itinalı davranıyor bu Blogger bilginize...

Donat Masayı Canım Ciğerim 


Közde soğan, közde domates mi desem,roka, maydanoz, gavurdağı salata mı desem, yeşil taze nane mi desem, soğan söğüş mü desem bilemedim, garnitürlerle bile karnınızı doyurabilirsiniz.

Sonra Canım Ciğeri'in o canım şişteki ciğer ızgaraları geliyor. Tam 12 adet şiş oooh!

Nasıl yemezsen yeme!

Yolunuz Asmalımescit'ten geçerse, karnınız da açsa bi-zahmet Canım Ciğerime uğrayın, Bolat'ın dediği doğruymuş deyip bir sevgi bir saygı nidası filan gönderirsiniz diye düşünüyorum.



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hadımköy, İstanbul'un en tuhaf köyü

Vatoz Balığı Yaptım Evde İsyan Çıktı

Blog Yazarının Eşek İstavriti, Azman İstavritle İmtihanı