O Adam Buraya Gelecek Pucca

Pucca Günlük. O adam Buraya Gelecek

Blogger Pucca'nın Son Kitabı


Pucca Türk Blog dünyasının medarı iftiharıdır. Bir çok insanın blog rehberi olmuştur.  Geçen gün biraz kendime vakit ayırayım  dedim. Remzi Kitabevi'nde ayaklarıma karasular inene kadar kitapları karıştırdım ve Pucca'nın son kitabı "O Adam Buraya Gelecek"i satın aldım. Pucca'nın son kitabını da okumuş oldum. Okuyupta ne olucan be adam kız özel hayatını çiziktirmiş deme! Ön yargı sayarım! Bir kez daha kendim yazmışçasına gurur duydum. 

Pucca'ya bir koca lazım o da bu gece lazım


Pucca'nın yazdıklarına göre bir asılanı bilem yokmuş! Dışı seni içi beni yakar der geçerim Pucca, tek derdin bu olsun. Her şeyin vakti saati var derler. Tencere yuvarlanır kapağını bulur der atalar. Pucca'nın kitabı o kadar rahat okunuyor ki,  iki günde bitti. Kendinizi Pucca'nın röntgencisi gibi hissediyorsunuz. Sayfalar boyunca çok şaşırdım ve bol bol güldüm.

Pucca bizi yeşilçam'a götür


"Deme öyle Pucca! Naptın sen Pucca! Allah senin boyundan baksın Pucca" diyerekten yüzümüzde bir gülümseme, emin olun komedi filmi izleseydim bu etkiyi yaratmazdı.

Bacaklarını permatikle traş eden Pucca! Herkes senin gibi bir Babaya sahip olmak ister. Aşık babasıyla dalga geçen Pucca "Babayla dalga geçilmez kızım yamulur kalırsın sen kendi derdine yan Pucca!" Bizim de kızımız var Pucca mazallah senin gibi o da bizimle kafa bulmasın Pucca!

Blogger dünyasının fake evliyası  



Babasını yavudan uçuran Pucca'nın en kısa vakitte "Kınayı getir aney töreni" düzenlemesini umut ederek yeni kitabı "O adam Buraya Gelecek" adlı kitabını tüm blogger arkadaşlara tavsiye ediyorum.

Selam sana Blogger dünyasının "fake evliya"sı!
Selam sana "zalım stalker"
Selam sana "ulu manitu"
Selam sana "köşe sahibi"
Selam sana 2015 "gelin aday adayı"
Pucca'nın Çizgi Kahraman Hali

Pucca'nın ahiretle imtihanı


Yeni kitabın hayırlı ve uğurlu olsun! Bari bir film çek de alem senaryo görsün be Pucca! Bayıldım kitabına. Özellikle "Pucca Ahirete Hazırlanıyor" cümlesine.  Ne desem ne yazsam bilemedim ve fekat dilerim ki ahiret yolun "Yeşil Yol" olsun! Daha fazlasını yazamıyorum solumdaki uyarıyor Pucca...


Yeni Başlayanlar için... Pucca kimdir?


Pucca Koreli bir çizgi film kahramanı. Kör, sağır ve dilsiz sevgilisini öpmek için deli olan bir kızçe.Pucca eski sevgilisini (muhtemeldir ki Angaralı) rezil etmek için açtığı bloğu sayesinde vezir olmuş bir bloggerdır. Bolat insanı sever ve sayar kendisini...




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hadımköy, İstanbul'un en tuhaf köyü

Vatoz Balığı Yaptım Evde İsyan Çıktı

Kavat ya da Gavat Kelimesinin Kökeni, Etimolojisi