Elfabe, El ve Yüz Çizgilerinin Anlamı

el ve yüz çizgilerinin anlamı
Elfabe Kitabı, Mehmet Ali Bulut
Dikkat bu blog postu okuyunca gayri insiyaki olarak  şöyle bir cümle ağzınızdan kaçabilir:

 " Hay bu genetik mirasıma....!"

Çok Satanlar Listesinde Bir Kitap: Elfabe El ve Yüz Çizgilerinin Anlamı 


Hepimiz kısacık hayatımızda o gerçeği arıyoruz. Kim olduğumuzu, ne olduğumuzu ve evrendeki yerimiz ne olduğu gerçeği bizi deli ediyor! Geçenlerde Remzi Kitabevi'nde gezinirken  Mehmet Ali Bulut'un çok satanlar listesinde yer alan kitabını görünce aklıma geldi. Bir vesileyle Hayat Yayınevi sahibini tanıma fırsatı bulmuştum. Sağolsunlar bir kaç kitaplarını hediye etmişlerdi. "Elfabe" adlı kitaba bir bakayım dedim. Bakmaz olaydım haci! Bildiğin şizofreniye bağladım. Kozmik dünya bu nedir böyle? Mehmet Ali Bulut'un yazdığı kitabın tam adı: Elfabe El ve Yüz Çizgilerinin Anlamı.

İnsanın kaderi eline yüzüne kaşına gözüne yansır mı?


Bekle beni Cem Mumcu tam ağzına layık bir hasta geliyor hojam!
Kitabın iddiası insanın yüzüne, cildine, eline kader kaleminin işlediği tezidir. Çok iyi analistim ben deyip,  elinizi, yüzünüzü, parmaklarınızı analiz ederseniz makus talihinizden önce kalp krizinden gidersiniz benden söylemesi.  Başka hallice bir durumda, kendinizi İstanbul'un müstesna semti Bakırköy Akıl Hastanesi'nde bulabilme ihtimalinizdir.


İstanbul Bakırköy Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Hastanesi


Şimden yazayım her yerde akıl hastanesi yok, aklınıza mukayyet olun. Öyle internete yapışıp kalmayın. Bakırköy Mazhar Osman Akıl Hastanesi'nde internet bağımlılıgı poliklinik hizmeti verilmektedir. 

İtiraf ediyorum kitap etkileyici. Ama ben makus talihimle yüzleşecek kadar cesur değilim Allahım! İtiraf ediyorum, makus talihimden korkuyorum Allahım, sen beni koru!
Al oku kızım, al oku oğlum deseler tuğla kadar kitabı okumak için bin bahane buluruz. Olay kozmik dünyaya gelince işler değişiyor demek! 

El ve Yüz tipleri ve Özellikleri


Elfabe-El ve Yüz Çizlerinin Anlamı
Efenim her insanın kendi hayat yürüyüşü yüzüne yansırmış. Yüzümüzün sol yanı gerçek bizi, sağ yanı ise saklamaya çalıştığımı kişiliğimizi gösterirmiş. Kadim eserlerden alıntı yaparak derlenen bu kitap ancak birkaç kez okununca anlaşılabilir!

Hani olurda pusulayı şaşırıp dellenip senin suratını  diye sunturlu cümle kurarsanız bu yazdıklarım aklınızda olsun, insanın suratında hem gerçek yatıyor hem yalan! En iyisi insanın yüzüne küfretmeyin!

Ülen parmaklarıma bakıyorum biraz uzuncana, avucuma bakıyorum, hangisi kader çizgisi len! Baş parmağımın boğumuna, bu tırnak oval mi bea, hay senin tırnağına Bolat...... Bırak allasen Mehmet Ali Bey! Nerden sardın bu kitabı başıma abi! Geçen arkeoloji konferansında yüzüne seyleyeyim dedim kendimi tuttum.

Elfabe Kitabı ve Parmakların Özellikleri


Blogger Bolat ve Hacı Rodin
Uzun parmaklar: Beceriklilik ve deruni kabiliyeti haber verir. Uzun ve iri parmaklar: Açık yüreklilik, sevgi dolululuk, cömertlik. Çok uzun ince parmaklar: Alınganlık, zaafiteli tabiat. Kısa parmak: Ortalama bir zekayi temsil ediyor! Vasat! İri parmak: Tembelsiniz ülen! Hantalsınız. Allah belanızı..... İnce parmak: Zekidir, diplomattır püeh püeh püehh.

Elfabe ve Tırnak Özellikleri


Abi bu sabaha kadar uzar gider, ben en iyisi kendi tırnaklarımı yazayım. Uzun ve düz tırnaklar: Hoşgörü, bilgelik, sevinmlilik, sadakat(hatun okuyorsan yaz bunu kenara) Elimin ayasına baktım bu yaşıma kadar yaşamam bile mucize akıl çizgisi denen bir şey yok!

İnanıyorsanız gaybı Allah bilir, inanmayın böyle şeylere... İnanmıyorsanız dünya size güzel zatten. Bu kitabı okuduktan sonra ahanda beni ruh halim, bildiğin Bakırköylü Rodin oldu Blogger Bolat.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hadımköy, İstanbul'un en tuhaf köyü

Vatoz Balığı Yaptım Evde İsyan Çıktı

Kavat ya da Gavat Kelimesinin Kökeni, Etimolojisi