Paha biçilemez İstanbul hikayeleri ve lezzetleri

istanbul galata kulesi lezzet
İstanbul Galata Kulesi

İstanbul Hikayeleri Masalları ve Mitleri

İstanbul deyince bizde akan sular duruyor. İstanbul bir hazine keşfetmeye ömür yetmez, kendi kendine şehri keşfedebilirsin bu biraz zaman alır. Ara sıra bir etkinlik eklemek lazım araya. Bugünkü blog yazımda size bir projeden bahsetmek istiyorum.

Blogger Arkadaşlara Öneriyorum "Paha Biçilemez İstanbul" Etkinlikleri

Duydunuz mu "Paha Bilemez İstanbul"  diye bir proje var. Londra, Tokyo, New York gibi şehirlerin ardından şimdi de İstanbul için aynı projeyi yapıyorlar. MasterCard'ın bir projesi, proje kapsamında hikâyeli semt turları ve "Paha Biçilemez İstanbul Lezzet Turları"yla devam ediyorlar.
Şirketin dünyanın sayılı yıldız şehirlerinde hayata geçirdiği uluslararası "Paha Biçilemez Şehirler" Projesinde, şimdi sıra "Paha Biçilemez İstanbul" İstanbul'u farklı bir gözle görmenizi sağlayacak bir etkinlik. İstanbul'un paha biçilemez güzelliklerini doya doya yaşamak isteyen blog sahiplerine bloggerlara "Paha Biçilemez İstanbul" tavsiye ediyorum.

İstanbul'u Dr. Meryem Müzeyyen Fındıkgil eşliğinde gezmek

Değerli blogger arkadaşlarım Dr. Meryem Müzeyyen Fındıkgil eşliğinde 21 ve 28 Mayıs, 4 ve 11 Haziran Perşembe günleri 19:00-21.00 saatleri arasında, Time Out İstanbul binasında gerçekleşecek “Tarih Öncesinden Roma İmparatorluğu Başkentine” atölye programının ardından, 13 Haziran Cumartesi günü 10:30 – 16:00 saatleri arasında “İstanbul’da Roma İmparatorluğu İzleri Turu” gerçekleştirilecektir.
Maalesef bu tarihler 24 Mayıs 5 Haziran arasında Türkiye'de olamayacağımdan çok katılmak istediğim bu etkinliğe katılamıyorum. Başka bir sefere. İstanbul'u uzmanlarla gezmenin tadı inan bambaşka. Öneriyorum, vakti ve kesesi müsait olanlara ...


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hadımköy, İstanbul'un en tuhaf köyü

Vatoz Balığı Yaptım Evde İsyan Çıktı

Blog Yazarının Eşek İstavriti, Azman İstavritle İmtihanı