Blogger Faysal Arefin Dipan Neden Öldürüldü?

Blogger Tom MacMaster  İstanbul
Sahte Suriyeli Blogger Tom MacMaster "Sanal Emine"

Bloggerların Kanı Üzerinden Dünyayı Şekillendirme Ayıbı!


İnsan öldürmenin nasıl bir nedeni olabilir bilemiyorum. Bilmek de istemiyorum ama dikkatimi çeken bir şey var. Bangladeş’de blogger ölümleri çok yaygın. Bildiğim kadarıyla 6 blogger öldürüldü. Geçen hafta yaralanan bazı bloggerlar hastanede tedavi ediliyor. Ve Faysal Arefin Dipan pala ile doğranarak öldürüldü! Tecrübelerim bana şunları söyletiyor, "hazır olun Asya ve Hint yarımadasını kirli savaşa hazırlıyorlar! Aynen Suriye gibi!"

Blogger Faysal Arefin Dipan'ın Ölümünün İstanbul'la İlgisi Nedir Bolat?

"İstanbul nire, Dakka nire Blogger Bolat? Sen şehir bloğu yazıyorsun tuzun kuru!" Evet,  siyasi konulara ilgi duymuyorum ama bu memleket meseleleriyle ilgilenmediğim anlamına da gelmez. 

Değerli blog okuyucularım. Dikkatimi çeken bir şey var. Dünya bloggerların kanı üzerinden şekillendiriliyor. “Ufak at da civcivler yesin Blogger Bolat” dediğini duyar gidiyim. Deme, tezimi sana şöyle yansıtayım sen karar ver!

"Sanal Emine" Blogger Suriye'yi ve Türkiye'yi Nasıl Yaktı!

Bir ülkede blog yazarları tutuklanıyor veya öldürülüyorsa dikkat edin o ülkede yakın zamanda terör azacak, iç savaş çıkacak ve sonra o ülkeye yabancı müdahalesi gelecektir! Irak’ı düşünün, Tunus’u düşünün, Mısırlı bloggerları düşünün, Libyalı blog yazarlarını düşünün! Ve çok yakın zamanda sahne alan sahte blogger Şam Şeytanı “Şamlı Eşcinsel Kız” sözde Emine Araf’ı düşünün!


Bağnaz Batı Medyası Nato Kafa Nato Mermer!


Kimdi bu Amina Arraf? Sahte bloggerların, sözde bloggerların peygamberiydi! "Şam'da Eşcinsel bir Kız"  edalarıyla Suriye’deki ateşi yakan, dünya medyasına haber kaynağı olan sözde Amina Arraf'tı. Ama o gerçekte Amerikalı Tom MacMaster’dı. Dünya basınını yalanla dolanla savaşa hazırlamıştı. Zavallı “Şamlı eşcinsel kız baskı altında” o zaman verin barutu, Aleppo’ya Damascus’a yakın tarumar olsun Suriye. Öyle olmadı mı? Aynen böyle oldu!


Bloggerların Sahte Peygamberi Tom MacMaster


Sonra anladık ki o adam bloggerların sahte peygamberi, düzenbaz bir Amerikalı! Yani dostlar bizim o “sanal Emine” Tom MacMaster İstanbul’dan yazıyor! Nede olsa milyonlarca Suriyeli mülteci olup İstanbul’a gelecekti o havayı koklamalıydı! Keyifle Sultanahmet meydanında kahvesini içerken Şam'daki laik hükümeti düşürmek için üfürüyordu!


Türk İstihbaratı Sahte Blogger'ı Nasıl Enseledi?



Ee, çadır devleti değil burası, okkalı bir ülke adamım! İstediler mi yerin yedi kat dibine girsen girsen bulurlar seni! Türk istihbaratı şıp diye ensesine bindi bu sahte blogger'ın! Deşifre olunca Hürriyet Gazetesi’ne röportaj vermek zorunda kaldı! Röportajı yapan muhabir İrem Köker ona bir kaç kez ısrarla İstihbaratçı olup olmadığını sordu! İnkar etti! Yazarım dedi, roman karakterimdi Amina dedi! Eveledi, geveledi! Aslında ne olduğunu siz anladınız! Sahiden adının "Tom" soyadının "MacMaster" olduğuna inacak kadar saf mıyız?

Arap Baharının Binlerce Sahte Bloğu ve Blogger'ı Vardı!


Arap baharı tantanasına bakın! Aslında çoğu İstanbul'daki gibi sahte kişilerdi. Avrupa ve Amerikan medyasına haber kaynağı olmak için açılmışlardı! Dikkat buyrun nerede El-kaide varsa, orası müdahale edilen ülke oluyor. Korkum o ki, bazı karanlık eller, Asya’da, Hint Yarımadasında büyük bir savaş çıkaracak! Bangledeş’e yerleşmek için El-Kaide, IŞİD ne o varsa ülkeye varsa yığacaklar. Önce iç savaş sonra yabancı müdehale sonra gelsin hava üsleri ve bu kirli savaşı Çin’in dibine yerleşmek için kullanacaklar!

Şimdilik bu laik blogger öldürüldü haberleriyle kendi kamuoylarını savaşa ısındırıyorlar! O yobaz batı medyasında yine aynı şeyler yazılıyor.Yazık, öldürülen bloggerlar laik oldukları için öldürüldüklerini sanacaklar! Öldürenler de din adana öldürdüklerini sanıyorlar! Yazık! Ne söylesek boş! Nato kafa nato mermer!

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hadımköy, İstanbul'un en tuhaf köyü

Vatoz Balığı Yaptım Evde İsyan Çıktı

Blog Yazarının Eşek İstavriti, Azman İstavritle İmtihanı