İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığı'na Blogger Tracy Kiss Çağrısı



Blog yazmak herhalde dünyayı değiştiren önemli olaylardan biridir. Herkesin farklı bir yoğurt yiyişi var. Kimi ilgi çekmek için yazıyor. Kimi dünyayı güzelleştirmek için yazıyor. Kimi kendi içindeki kin ve nefreti yayıyor. Kimi para peşinde, kimi güç peşinde. Kimisinin derdi güzellik. Eh, blogların güzelliği de burada acayip büyük bir dünya komünitesiyiz.

Güzelleşmek için yüzüne sperm süren blog insanı Tracy Kiss


İngiliz blogger Tracy Kiss, güzelleşmek için yüzüne sperm sürerek en acayip uygulamaya imza attı. Eh, kaşığı icat eden insan evladı onunla yemek yensin diye icat etmiştir. Bu kaşıkla yemek yerine başka şeyler de yenilebilir! İnsandır, ne yapsa yeridir, der geçerim!

Büyük lokma ye ama Blogger Bolat büyük söz söyleme

 

Hayatta her şeyle karşılaştığım için kimseyi kınamıyorum. Çünkü neyi kınadı isem yaşadım? Büyük söz söylemiyorum. Kimseyi yargılamıyorum ama “yumurtaya can veren Allahım” beni bu tip çılgınlıklardan koru diyerek kendimi ifade etmiş olayım.

Tıp bilimi adına İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığı'na çağrımdır


Buradan özellikle "tıp bilimi" alanında dünyaya değer katmış İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’ndeki öğretim görevlilerine ve Sayın Dekan Bey’e bir çağrıda bulunuyorum. Bu ilginç uygulamaya imza atan blogger’ı İstanbul’a davet edelim. Dünya bu olayı konuşsun ve dünya kadınları bu spermlerin kerameti konusunda detaylı ve bilimsel bir açıklama ile bilgi sahibi olsun! 

Böyle giderse dünyamız güzelleşmek uğruna Amazonların hakimiyetine girecek. Bir grup köle erkek kadınların güzelleşmesi uğruna sperm bankası ağıllarında telef olacak! 

İnsanın besin zincirinin tepesinden besin zincirinin en altına yolculuk 


Güzelleşme merakımız bize gösteriyor ki ölümden, yaşlanmaktan çok korkuyoruz! Şakaklarımızdaki çizgilere bile geçit yok! Dünyaya kazık çakmak için elimizden abuk subuk her şeyi şuursuzca yapıyoruz. Besin zincirinin en tepesindeki biz ademin oğlu, havva kızı insan evlatları bir gün öleceğimizi ve besin zincirinin en tepesinden en alta düşüp, mikro organizmalar ve solucanlar tarafından parçalanarak doğaya tekrar geri dönüşümle malzeme olacağımızı kabul etmiyoruz!

Sayın Dekanımız Prof. Dr. Bahaüddin Çolakoğlu hocam çağrım sizedir

 

Sayın Dekanımız Prof. Dr. Bahaüddin Çolakoğlu, bir blogger olarak sizden rica ediyorum. İngiliz blogger Tracy Kiss’i İstanbul’a davet edelim ve bir cildiye kliniğinde neler olmuş görelim! Bu sonuçlardan bir makale yazalım Science Citation Index (SCI)’te ülke ve üniversite puanımızı yükseltelim.

Dünya medyası bu olayı en az 2 ay yazar İstanbul Faculty Of Medicine’ı konuşur buna emin olabilirsiniz!


İngiliz blogger Tracy Kiss yüzüne sürdüğü spermler cildini ne kadar gençleştirdi?
Yoksam, İngiliz blogger Tracy Kiss spermler yüzünden üç kafalı Hidra'ya ya da yılan başlı Yerebatan Sarnıcı'ndaki Medusa'ya mı dönüşecek? Ya üç başlı Kerberos olursa! Mazallah.

Tıp bilimi İstanbul Üniversitesi’nden bu soruların cevabını bekliyor hocam!


Benden söylemesi

Bilimde ayıp yoktur Prof. Dr. Bahaüddin Çolakoğlu hocam!

Yok ben gaza gelmem çocuk! Başıma iş alırım diyorsanız saygı duyarım!


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hadımköy, İstanbul'un en tuhaf köyü

Vatoz Balığı Yaptım Evde İsyan Çıktı

Kavat ya da Gavat Kelimesinin Kökeni, Etimolojisi