Türkiye'de Bloglar, Blog Yazarları Çalıştayı İstanbul Üniversitesi'nde



Blogger Çalıştayı - İstanbul Üniversitesi Kongre Merkezi

Değerli blog yazarları, blogger arkadaşlarım. Bu yıl 20'ncisi gerçekleştirilecek olan "Türkiye'de İnternet Konferansı İnet-tr'15, 1-3 Aralık 2015 tarihleri arasında İstanbul Üniversitesi Beyazıt Yerleşkesi, Kongre Merkezi ve Kültür Merkezi'nde yapılacak! İnternetin içerik geliştirici en önemli gücü olan blog yazarları, bloggerlar olarak bu konferans kapsamında "Blog Yazarları Çalıştayı"nı gerçekleştireceğiz.

İnsanlık ailesinin geliştici ve dönüştürücü gücü İnternet


İnsanlık ailesini zenginleştiren en önemli dönüştürücü nedir diye sorsak, çoğumuz  “İnternet”tir diyecektir. Türkiye'de İnternet” Konferansı (INET-TR) bu yıl 20. defa yapılıyor. 1-3 Aralık tarihlerinde İstanbul Üniversitesi, Beyazıt Kampusu’nda Kongre Merkezi’nde yapılacak INET-TR’de, Türkiye'deki İnternet tartışılacak.

Türkiye blog dünyasının sorunları ve çözüm önerilerini tartışacağız


Biz blog yazarları, bloggerlar da bu konferansta  Salon A’da Saat: 16:00-18:00 arasında bir çalıştay gerçekleştireceğiz.  Konferansın son günü yani 3 Aralık Perşembe günü blog dünyasının sorunlarını konuşacağımız bloggerlar çalıştayında, blogların genel bir fotoğrafını çekip, blog dünyasının sorunları nelerdir, bu sorunlara blog yazarlarının çözüm önerilerini, blogların içerik sorunları, sosyal medyanın bloglara etkilerini, bloggerların dünya politikasına etkisini, medya bilgi okuryazarlığı, bloglar için telif hakları, blogların markalaşması, bloglarda içerik sorunları, Türkçenin doğru kullanımı gibi çok temel konuları çalışacağız. 

Bloggerlar olarak bu konferansı ve blogger çalıştayını izleyebilirsiniz

İnternet Derneği tarafından bu yıl İstanbul Üniversitesi’nde düzenlenecek olan Konferansa siz de izleyici olarak katılabilirsiniz. Katılım halka açık ve ücretsiz olup kayıt yaptırmanız gerekmektedir. inet-tr.org.tr adresinden kayıt olabilirisniz.
Bir blog yazarı olarak veya bir blogger adayı olarak dile getirmek istediğiniz sorunlar veya tartışmamızı istediğiniz sorularınız var mıdır? Sizin adınıza dile getirmemiz mümkün olabilir...

Bu çalışmayı İnternet Derneği'nde Türkiye'de İnternet Konferansı bünyesine önererek blogları ve bloggerların sorunlarını bilimsel bir platformda tartışmıza vesile olan blogger Evren kardeşime, huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hadımköy, İstanbul'un en tuhaf köyü

Vatoz Balığı Yaptım Evde İsyan Çıktı

Blog Yazarının Eşek İstavriti, Azman İstavritle İmtihanı