Gülay Bursalı ve Günlük Kiralık Daire Bataklığı!

Günlük kiralık daire tehlikesi

Günlük Kiralık Daire ve Fuhuş Sorunu

Günlü kiralık daireler? Bu adamlar ilk türediğinde çok şaşırmıştım sonra kanıksadığımız bu sistemle ilgili bir blog yazısı da yazdım. Günlük kiralık daire ne demek? Genelleme yapmadan yazmak istiyorum toplumun bu tip kiralama yöntemine bakış açısı "Fuhuş için kullanılan daire."  şeklinde. Burada tekinsiz bir durum var. Burada bir anormallik var!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Valilik İşbirliği Yapmalı


Yola, kaldırıma, üst geçitlere mantar gibi yapıştırılan "günlük kiralık" ilanlarını biz görüyoruz da polis görmüyor mu? Görüyor! Peki neden kimse buna dur diyemiyor! Bunun için illa bir oyuncunun canını kurtarmak için camdan atlaması mı gerekiyordu!

İstanbul Valiliği, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İlçe belediyeleri bu "günlük kiralık daire" rezaletine bir an önce son verecek ortak bir çalışma başlatmalı! Aksi takdirde her tür insanın saklanma ve barınma yeri olan bu "kiralama modeli" İstanbul'un canını yakacak!

Sinek üreten bu hastalıklı ortam dezenfekte edilmeli!

Dizi Oyuncusu Gülay Bursalı ve günlük kiralık daire saçmalığı



Bugün dizi oyuncusu Gülay Bursalı hayatını kaybetti, yarın başka insanlar bu "günlük kiralık" absürtlüğünün kurbanı olabilir! Buralar şantaja müsait alanlar. Kimse kınamasın bu olay yarın sizin çocuğunuzun da başına gelebilir. Siz de bu günlük kiralık daire saçmalığının kurbanı olabilirsiniz! Bu ülkede kanun var ama uygulayan yok sorunumuz bu! Benim hergün üst geçitte gördüğüm yere yapıştırılmış çevre kirliği yaratan günlük kiralık ilanlarını belediye yetkilileri görmüyor olamaz! Hele polis hiç görmüyor olamaz!

Bu insanlar kanunun üzerinde mi? Bu günlü kiralık daire saçmalığı kanuna uygun mu?

O halde günlük kiralık saçmalığına son vermek için neyi bekliyoruz. İstanbul'da fuhuş üreten, bu günlük kiralık daire bataklığını bir son verin!

#gunlukkiralıkdaire #gulaybursali #kiralıkdaire #blogger #blog

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hadımköy, İstanbul'un en tuhaf köyü

Vatoz Balığı Yaptım Evde İsyan Çıktı

Kavat ya da Gavat Kelimesinin Kökeni, Etimolojisi