Bloggerlar Inflow Travel Summit 2016 İçin İstanbul’da "Follow Me To" diyor

Blog Yazarları Inflow Travel Summit 2016 İçin İstanbul’da

Kadın Var Nataly Zakharova 

Fotoğraf, video ve yazılarıyla tüm dünyada milyonlarca kişinin seyahat tercihine yön veren içerik yaratıcıları, bloggerlar ve sosyal medya fenomenleri, İstanbul’da bir araya geliyor. 24 - 25 Kasım tarihlerinde İstanbul’da düzenlenecek INFLOW Travel Summit 2016’nın katılımcıları arasında, ‘Follow Me To’ konseptiyle çektiği fotoğraflarla ünlenen Murad Osmann da bulunuyor.

Bana basın bülteni gelince bir bakalım dedim. Seyahat akımlarının değişimine neden olan bloggerlar, fotoğrafçılar ve sosyal medya fenomenleri, İstanbul’da bir araya geliyorlarmış. Benim burada bir rezervim olacak, lütfen gezmediğiniz, gitmediğiniz yerleri gitmiş gibi yazmayın! Bazı blog yazarları pazarlama garabeti için ipe sapa gelmez SEO metinleri oluşturuyor. Sadece fotoğraf paylaşıp blogger olduğunuzu da iddia etmeyin, adı blog olmak zorunda değil paylaşım yaptığınız aracın adı Instagram olabilir, Pinterest olabilir, Twitter olabilir  ama blog yazmak başka bir şey! İkisinin işlevi başka bazı araçlar göze bazı araçlar beyne hitap ediyor.



Kadın var Agnes Chein
Kadın Var Kadın Var Azizim, Olay Budur! 

Gelelim şu Infolow Travel Summit 2016’ya, dünyanın farklı ülkelerinde sürekli Murad Osmann'ı "Follow Me To" konseptiyle sürekli bir yerlere sürükleyen Nataly Zakharova MFÖ'nün kendisine "Peki Peki Anladık, Sen Neymişsin Be Abi" şarkısını yazdığı entellektüel insan televizyoncu, gurme gezi  ve kültür sanat programları yapan ünlü sanatçı Ayhan Sicimoğlu’da bu etkinlikte yer alanlar arasında. THY ve TAV  bu etkinliğin ana sponsorluğunu yapıyormuş, Kültür ve Turizm Bakanlığı ve TÜRSAB’ın desteği de cabası. Bu seyahat etkinliğinin güzel İstanbul'umuza katkı sağlamasını temenni ediyorum. Yandaki Agnes Chein'i de çağırmaları gerekiyordu bu etkinliğe ki biraz zeka koksun etkinlik!


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hadımköy, İstanbul'un en tuhaf köyü

Vatoz Balığı Yaptım Evde İsyan Çıktı

Blog Yazarının Eşek İstavriti, Azman İstavritle İmtihanı