Blog Dünyası Blogger Dan Bilzerian, Trevors Beynon

Blog yazarları ve blogger atmosferinde neler oluyor neler!

Blog denince aklınıza "layf stayılım" ben diye ortalıkta dolaşan yeni yetme oğlanlar, moda uğruna kendini etkinlikten etkinliğe vuran,  ama onlar şu aleti verdi sizde hediye yok mu gibi nahoş diyaloglara giren, 3-5 Allah ne verdiyse talep eden ponpon kızlar akla gelmesin!

İşin hakkını veren şahane lifestyle ve moda bloğu yazarı, blogger hanımlar beyler de var.


Kimseyi ayıplamıyoruz, kimseye kızmıyoruz, blog yazarları başımızın tacı, internet onlarla güzelleşiyor, internet bloggerlarla zenginleşiyor. Bana hep sorarlardı, neden yeni yetmeler gibi blog yazıyorsun! Sordukları yıllarda yeni yetme sayılırdım. Blogger Bolat olarak söylüyorum, biz bloggerlar olmasak internetin tadı tuzu olmaz. Blog atmosferi interneti güzelleştiriyor.


Ben de Dan Bilzerian, ben de Trevors Beynon olmak istiyorum Blogger Bolat!


Amerikan Rüyası, 2 muhterem insan Dan Bilzerian ve Trump
Mal bulmuş mağripli gibi hep kötü örnekler insanların iştahını kabartıyor. Herkes “Dan Bilzerian” olma derdinde. Hani şiddetten hoşlanmazdık! Hani şiddet tü-kakaydı! Etrafına doldurduğu escort kızlarla silah tüccarlarının koynunda beslenen, son model silahlarla vuhaaa, vuhaaa diyerekten silahla ortalığı tarayan bu alemci Dan Bilzerian’a ben blogger demek istemiyorum. Bir insanın bloğum var diyebilmesi için vücut hatları dışında parmaklarını ve aklını da kullanması gerekir. Instagramda fotoğraf paylaşmak blog yazıyorum demek değildir.

Alkol, uyuşturucu ve sapkınlık yolundaki su testis-leri


Kastan Adam Beynon Trevors
Neyse ne, Insta blogger dedikleri Dan Bilzerian’a özenen Avustralyalı Trevors Beynon bir parti düzenlemiş, Candyman olarak anılan Dan Bilzerian çakması bu oğlan Avustralya’nın Quesland şehrindeki malikanesinde düzenlenen partide, aşırı dozda alkol ve uyuşturucu ile su testisi su yolunda olmuş!

Annesine, babasına ailesine yazık! Elbette bu genç insan Trevors Beynon kendisine de yazık!


Blog yazarlarından, blogger atmosferinden nahoş haberler ve haller!

Dan Bilzerian çakması bizde yok mu? Var elbette!

Dan Bilzerian, Trevers Beynon, Candyman ve türevleri

Ve bunlara özenenlerin sonunu itina ile yazıyorum dikkat buyrun:

"su testis-i" olmaktan başka bir şey olamazsınız!

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hadımköy, İstanbul'un en tuhaf köyü

Vatoz Balığı Yaptım Evde İsyan Çıktı

Kavat ya da Gavat Kelimesinin Kökeni, Etimolojisi