Blogger Forumu Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Yerleşkesi'nde

Değerli Blog Yazarları Bloggerlar,

7 Ocak 2017 Cumartesi günü saat 12:30-16:00 (Güncelleme: Etkinlik uçuş iptalleri ve kötü hava koşulları nedeniyle yeni bir tarihe ertelenmiştir, güzel bir günde buluşmak dileğiyle) saatleri arasında Türkiye blog yazarları Bahçeşehir Üniversitesi, Beşiktaş Kampüsü’nde Blogger Forumu’nda bir araya geliyor. 

Blog Yazarları ve Blog Eko-Sistemini Konuşacağız

Türkiye’nin blog ekosistemi, bir süre sosyal ağların baskısı altında kalsa da büyümeye devam ediyor. Ülkemizde farklı konularda sayısız içerik üreten blog yazarları bulunuyor. 

Blog Dünyasının Trendleri

Bloglar bilgi ve deneyim paylaşımıyla da satın alma kararları etkiliyor. Doğal (native) reklam uygulamalarının yaygınlaşıyor olması önümüzdeki yıllarda blogların yıldızını daha da parlatacak. 

Blogger Forumu Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Kampüsü'nde

7 Ocak 2017 Cumartesi günü saat 12:30-16:00 saatleri arasında Türkiye blog yazarları Bahçeşehir Üniversitesi, Beşiktaş Kampüsü’nde Blogger Forumu’nda bir araya gelerek blog atmosferinde konuşulanları değerlendiriyor. 
Bloggerlar sorunlarını tartışıp çözüm önerilerini müzakere, edecekler. Tüm bloggerları Blogger Forumu’na davet ediyoruz. 
Forum, blog yazarları dışında kayıt olan serbest katılımcılara da açıktır.
Blogger Forumu’na Kayıt Olmak İçin Üniversite Sayfasına tıklayınız


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hadımköy, İstanbul'un en tuhaf köyü

Vatoz Balığı Yaptım Evde İsyan Çıktı

Kavat ya da Gavat Kelimesinin Kökeni, Etimolojisi