Bir Blogger 11 Faklı Ayna 11 Marka

Hüzünlü bir şarkı vardır, biraz mırıldanınca hemen dilinize pelesenk olacak! Nedir bu şarkı:

Harmanım ben harmanım! Kırk satırlık fermanım! Yok dizinde dermanım 
Eyletmen beni, Söyletmen beni, Ağlatman beni, Ayyynalaaar ayyynaalaar! 

Moda Blog Yazarı Inna 11 Faklı Mağazada

Alışveriş merkezinde hırsız muamelesine ses çıkarmamak!


Bu alışveriş işini hep sıkıcı bulmuşumdur. 2 yıl önce ünlü bir markanın Marmarapark AVM’sinde bir gömlek denemek isterken görevli kız çantamı açmamı söyledi! Çantamı açmadım ama! Açtım ağzımı yumdum gözümü! Göz göre göre hırsız muamelesi yapıyorlardı! Beyefendi öyle, beyefendi şöyle dedilerse de “herkesi kendiniz gibi mi sanıyorsunuz, bu ne büyük terbiyesizlik” deyip mağazadan ayrıldım! Ben sandım ki sadece bana yapıyorlar! Oysa birkaç kişi beni çevirip bunu çantası olan herkese yapıyorlar dediler! Bu daha korkunçtu! Bir ben miyim arızalı olan! Neden hırsız muamelesine tabi tutulmayı normalleştiriyoruz! İşte bu nedenle bu AVM'ye mecbur kalmadıkça gitmiyorum!


Blog yazarları yazdıklarıyla dünya medyasına konu oluyor


Rus blog yazarı Inna adındaki bir blogger arkadaşımız çok güzel bir blog yazısı yayınlamış ve yazı The Sun’a konu olmuş.  Blog yazarı Inna 11 ünlü mağazaya gidip evdeki ayna ile 11 markanın aynasını ve ışık oyunlarını fotoğraflayıp bir blog post yazmış. Ellerine sağlık Inna. Yaratıcılık budur. Moda bloğu yazarı olsan böyle olabilirdi! Bugün o markayı yarın bu markayı giydim bu moda bloğu yazarlığı filan değil! Neyse konumuza gelelim.

11 farklı mağaza ve faklı aynalar farklı ışıklar


Blogger Inna 11 Farklı Ayna Karşısında
Bir mağazada bir kıyafet beğendiniz derhal denediniz! Wow, tam size göre! Ve fakat eve geldiniz tam bir düş kırıklığı! Çünkü blog yazarı Inna bize aslında her şeyin ışıklandırmanın güzelliğine bağlı olduğunu gösterdi. O büyük markalar kıyafetleri satın alma olasılığınızı artırmak için ışıklandırma ve aynanın sizi güzelleştirmesine izin veriyor.


Ayna Ayna söyle bana var mı benden daha güzeli! 11 mağazada yok hanfendi ama eve gidince işler değişir diyebilir! Işık, ayna yüzeyi, ayna eğimi, ortalama uzaklık size kendinizi daha güzel hissettiriyor!

11 Farklı Ayna 11 Farklı Moda Markası


işte 11 mağaza ve 11 marka ve 11 faklı ayna: Zara, H&M, Promod, Sela, Mango, Ostin, New Yorker, Mexx, Stradivarius, Bershka, Reserved


Olsun bu da bir şey en azından bazı mağazalarda daha az kusurlu görünüyorum diyorsanız, dünya size güzel diyerek bu postu bitiriyorum dostlar!


.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hadımköy, İstanbul'un en tuhaf köyü

Vatoz Balığı Yaptım Evde İsyan Çıktı

Kavat ya da Gavat Kelimesinin Kökeni, Etimolojisi