CNR-Kitap Fuarı'nda Wattpad Kitap Blog Yazarları

Wattpad yazarları CNR Kitap fuarına damga vurdu



Wattpad Türkiye Kitap Bloğu Yazarları
CNR Kitap fuarını ziyaret ettim. Bazı yazar arkadaşlarla konuştum. Gençlerin fuar içindeki bazı stantların önünde kuyruk oluşturmasına yanımdaki arkadaşım şaşırsa da ben şaşırmadım. Çünkü onlar blog yazarlarıydı yani Wattpad blog yazarları! Gençler kendilerinin dilinden anlayan akranlarının imza günlerine hücum etmişler. Kimler bunlar blogger Bolat diye soracak olursan yazayım okuyucum. İşte o kitap blog yazarları: Filiz Puluç, İrem Demirbaş, Zeynep Sey, Dilara Keskin ve Tuğçe Doğan.


Kitap fuarında eş dost ziyareti



Kitap stantlarını dolaştım, bir kaç kitaba baktım. Mehmet Ali Bulut, Ahmet Ümit, Ayşe Kulin ve Burak Tamdoğan gibi isimlerle karşılaştım. Yayınevleri editörleri ve yayınevi sahipleri ile konuşma fırsatım oldu satışlar fena değil diyorlar. Sessiz Sakin'in Gürültülü Maceraları isimli çocuk kitabı yazarı Melih Tuğtağ ile ayak üstü konuştuk, çok vakit olmuştu konuşmayalı fakat minik hayranları o kadar çok ki onu fazla tutmak istemedim.


CNR-Kitap Fuarı mı TÜYAP İstanbul Kitap fuarı mı?


İstanbul'un kitap fuarları denince akla 2 fuar geliyor TÜYAP Kitap Fuarı ve CNR Kitap Fuarı, iki fuar şirketi ve iki farklı mekan biri yani TÜYAP İstanbul Kitap Fuarı İstanbul'dan ziyade Sofya'ya yakın bir yerde Büyükçekmece'de. CNR Kitap Fuarı ise Bakırköy, Yeşilköy fuar alanında yani şehrin kalbinde. Eğer TÜYAP düzenlediği kitap fuarına yeni bir heyecan getiremez ise CNR-Kitap fuarı şehrin merkezinde olma avantajını kullanacak.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hadımköy, İstanbul'un en tuhaf köyü

Vatoz Balığı Yaptım Evde İsyan Çıktı

Blog Yazarının Eşek İstavriti, Azman İstavritle İmtihanı