Ünlü Blog Yazarları Seksilikte Yarışıyormuş!

Dünyaca Ünlü Moda Blogları

Blog Yazarları Yarışıyor!
Blog denince nedense aklımıza moda blogları geliyor. Türkiye'deki moda bloglarına karşı bir ön yargım olduğunu biliyorsunuz. Madem halkımız moda bloggerlarına çok meraklı! Bari dünya çapında kimler ünlü moda blog yazarıymış halkımız öğrensin nirvanaya ersin istedim! Kaynak olarak da  Victoria's Secret ''What is Sexy?'' diye bir listeyi kaynak aldım. Var mı bu alanda daha büyük bir liste Victoria's Secret işte! Listede dünyanın ''En Seksi Sosyal'' ödülleri halkın oylarıyla belirlenmiş. Demek ki sadece biz değil tüm dünya insanı moda bloglarını okumayı çok seviyor. Kolay okunduğu bir gerçek bakınız yan taraftaki fotoğraf! Ne kadar kolay okunuyor değil mi? En seksi blog yazarları arasında kimler var? Evet işte en dünyanın seksi blog yazarları.

"Bolat, Türkiye'den İstanbul'dan ünlü bir moda blog yazarı var mı?"

Yok!

Dert etmeyin! Başlıktan da anlaşılacağı gibi seksi bloggerlar nitelemesi zihnimize hitap eden bir liste değil, başka iç güdüsel duygularımıza hitap ediyor! Listede şehrimizin olmaması bir kayıp değil!

Blog Yazarı: Rocky Barnes

Rocky Barnes


Ünlü Moda Blog Yazarları
Dünyaca ünlü blog yazarları arasına giren ABD, Kaliforniya’da yaşayan Rocky Barnes bir model. O bir ahu afet. Fettan güzel! Ona çingene ruhlu deniz insanı diyebiliriz. Güney Kaliforniya’da büyümüş. Tam bir deniz çocuğu, tuz ve yosun kokuyor! Onun fotoğraflarına bakarken ayak parmaklarınızın arasında kum kaçtığını hissedeceksiniz. Çingenelikle deniz ilişkisi bana da biraz şok bir tanımlama gibi gelse de Rocky Barnes için blunu yazabiliriz. Ah be Blogger Bolat mübarek yazılacak başka blog yazısı bulamadın mı! Diye sitayiş edecek olursanız, haklısınız derim! Tanıtımını yaptığı ürünlerin satışı içinde sizi e-satış sitesine yönlendiriyor. Hem ziyaret hem ticaret babında!

Blog Yazarı: With love from Kat

Blogger Kat Tanita

Kat Tanita, Amerika Birleşik Devletleri’nin Kaliforniya eyaletinde yaşayan Kat Tanita’nın bloğuna baktığınızda yazabilecek kadar önemli bir maharete sahip bir blogger olduğunu görüyorsunuz. Yazılarının yayınlandığı medya kurumları şunlar:  Elle, Harper’s Bazaar, Marie Claire, and The Wall Street Journal. Takdir sizin ödüllü blog yazarı olmayı hak etmiş bir blogger. Bloğunu sade, özenli ve çok moda buldum. Ayrıca Kat Tanita bloğu With Love From Kat ile Audi ve Burberry gibi markalarla çalışmış. Ben bloğunu gayet sevecen buldum. Son blog yazısındaki Viking bileziğini beğendim. Giyinmeyi ve yazmayı bilen güzel bir blogger. Dünya çapında ünlü blogger olmayı hak etmiş mi? Bence etmiş!


Blog Yazarı: Tash Oakley

Blogger Tash Oakley

Blogger Tash Oakley
Avustralyalı Tash Oakley, kendini hayallerine ve takipçilerine ilham vermeye adamış bir model, manken ve blog yazarıdır. Bireyselliği bir esin kaynağı olarak görüyor. Ki son derece haklı başkalarının blog yazılarından, başkalarının kıyafetlerini göstermekle moda blogggerı olunmayacağını bize en iyi şekilde anlatıyor. Blogger Tash Oakley kendine güvenen kadınlar için ilham kaynağı olmayı hedefliyor. Şıklığın her zaman gizemle birleştirilmesinden yana. İşte üzerine giydiği seamless taytını bize dört dönerek gösteren Avustralyalı blog yazarı taş gibi Tash Oakley. Ama o taşı buraya koymak bana yakışmazdı siz en iyisi bloğunda görün kendisini!



En Seksi Sosyal Star Güzellik



Blogger Des Perkins

YouTuber: Vlogger Desi Perkins


O biiiir fondöten insanı! O bir makyaj dehası! Vlogger, YouTuber aynı zamanda Insta-Blogger dediklerinden. Yani yazmadan ben bloggerım diyenlerden! Yazmadan nasıl blog yazarı olunuyorsa! Yazma konusu sıfır elde var sıfır! Kendisi en seksi sosyal star seçilmiş pek anlamadım ama seçtiklerine göre vardır bir mahareti! Bol bol şuh pozlar gelsin takipçiler sayın seyirciler.

Make up, make up, makeee up denince akla ilk gelecek olanlardan. 

Kadını takip edip kocasına hasta olanlar var! Allah akıl fikir versin, millet azmış anacım! 




YouTube: Vlogger Alexandrea Garza

Blogger Alexandrea Garza

Bir Youtuber, bir vlogger daha! Alexandrea Garza daha çok makyaj paylaşımlarıyla öne çıkan bir vlogger. Güzel kadın, hepsi bu! Youtube kanalını iyi kullandığını düşünüyorum.


Blogger Julie Bauer, PaleOMG

Blog Yazarı Julie Bauer

Blogger Julie Bauer
ABD, Denver’den yazan Blogger Julie Bauer yemek yapmayı ve sağlıklı yemek yemeyi seviyor, spor desen 7/24 o sıkı seamless taytlara bayılıyor anlaşılan tüm moda bloggerları gibi. Dekorasyon var seyahat var, mutfak epeyce hatırı sayılır blog yazısı görünüyor. Açık hava sporları yani Outdoor etkinliklerinden nefret ediyor. Tam bir salon insanı diyebiliriz. O kapalı spor salonlarında ne varsa ben de bunu anlamadım arkadaş! Her neyse ablamızda içerik bir hayli geniş. Eğlenceli biri olduğunu düşünüyorum.


Base Body Babes, 

Bloggers Founders of Base Body Banes


Avustralyalı 2 kız kardeş. Spor eğitmenliği yapıyorlar. Kendilerine ait bir model de geliştirmişler. Popüler eğitim modellerinin çoğunu denediklerini ve test ettiklerini söylüyorlar. Ayrıca fit kalma ve spor konusunda her çeşit gıdayı denediklerini ve neyin işe yarayıp neyin yaramadığını not ettiklerini söylüyorlar. Kadınları eğitmek konusunda uzmanlaşmış iki kişisel antrenör kız kardeş olarak tanımlayabiliriz.


Victoria's Secret'ın "What is Sexy" Listesinin Tam Hali Şudur:



2017 What is Sexy? List Voting Ballot
Neyle Ünlü?

En Seksi Oyuncu
Mandy Moore
Oyuncu
En Seksi Show
Taylor Swift
Müzisyen
En Seksi Mizah
Billie Lourd
Oyuncu, Scream Queens
En Seksi Kadro
The Royals
E!
En Seksi Risk Alan : Stil
Vanessa Hudgens
Oyuncu
En Seksi Çıkış Yapan
Riley Keough
Oyuncu, The Girlfriend Experience
En Seksi Şarkıcı
Lady Gaga
Şarkıcı
En Seksi DJ
Alexandra Richards
DJ
En seksi Yükselen Şarkıcı
Bebe Rexha
Şarkıcı
En Seksi Albüm
Ariana Grande: Dangerous Woman
Şarkıcı
En Seksi Kırmızı Halı Görünüşü
Priyanka Chopra
Oyucu, Quantico
En Seksi Fit İlhamı
Nikki Reed
Oyuncu
En Seksi Festival Stili
Jamie Chung
Oyuncu
En Seksi Gülümseme
Victoria Justice
Oyuncu
En Seksi Yazar
Chrissy Teigen: Cravings: Recipes for All the Food You Want to Eat
Model ve Oyuncu
Sonsuza Kadar Seksi
Margot Robbie
Oyuncu
En Seksi Snapper
Catt Sadler
E! Haber Muhabiri
En Seksi Amerika Şehri
Palm Springs
Palm Springs, California
En Seksi Sokak Stili
Olivia Munn
Oyuncu, X Men
En Seksi İş Sahibi
Lauren Conrad
Oyuncu/Girişimci/Yazar
En Seksi Atlet
Julie Johnston
Kadın Futbolu
En Seksi Late Night Sunucusu
James Corden
CBS Late Night
Halk Oylaması Kategorileri
En Seksi Sosyal Star: Moda
Rocky Barnes
Blog: Rocky Barnes
Kat Tanita
Blog: with love from kat
Tash Oakley
Blog: Tash Oakley
En Seksi Sosyal Star: Güzellik
Desi Perkins
You Tube: Desi Perkins
Alexandrea Garza
You Tube: Alexandrea Garza
Sona Gasparian
You Tube: Simply Sona
En Seksi Sosyal Star: Spor
Tone it Up Girls
Founders of Tone it Up Girls
Julie Bauer
PaleOMG
Base Body Babes
Founders of Base Body Banes


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hadımköy, İstanbul'un en tuhaf köyü

Vatoz Balığı Yaptım Evde İsyan Çıktı

Kavat ya da Gavat Kelimesinin Kökeni, Etimolojisi