Kahin Alois Irlmaier Kehanetleriyle Şaşırtıyor

Dünyanın meşhur kahinleri İstanbul'da Kahinler


Osmanlı'da Müneccimbaşılık ve Kehanetler
Her zaman kâhinler ilgi çekmiştir. İstanbul’da padişahın devlet işlerini danıştığı kâhinler vardı. Biz kâhinlere “müneccim” diyoruz. Sarayda müneccimler ve bir de müneccimbaşı vardı. “Blogger Bolat İslam’da müneccimlik var mı?” diye soracak olursanız bu tartışmaya girmem derim. Ama şunu bilin ki müneccimlerin en ünlüsü Müştak Baba’dır. Müştak Baba İstanbul'dan sonra Başkentin Ankara olacağını söylemişti.Müştak Baba işkemi kübradan sallayan biri değil astronom ve matematikçiydi. Böyle müneccimdi falcı değildi.Yıldızları ve gökyüzünün hareketlerini inceleyip "Ahkam Takvimi" oluştururdu.


Kahin Baba Vanga Blogger Bolat

 

Blogger Bolat'ı Baba Vanga blog yazısı için taşladılar

Gelin tartışmaya girmeden İstanbul’dan ve bu topraklardan uzaklaşalım ve Alman bir müneccim yani Alman bir kâhinin hayatını ve kehanetlerini inceleyelim derim. Gerçi Bulgar basınının bir kısmı Baba Vanga’yı yazdığım için beni taşa tutmuştu. Neymiş Türk blog yazarı Blogger Bolat kutsal kişi Baba Vanga yani Vanga neneyi magazin malzemesi yapmışmış! Ama olsun yine de yazalım. İlla Almanlar da aynı şeyi yapacak değiller!


Kehanetler, kahinlik ve müneccimlik nedir?



Şunu belirtmek gerekir ki kahinleriem kehanetlerine inanmak zorunda değiliz. Onları okuyalım bilelim neticede bunlar bir dünya tarihidir. Tarihe malolmuş kişiliklerdir. Blogger Bolat olarak kehanete, kahinlik, müneccimlik müessesesine bakışım şöyledir: Bugün kehanet ve bilicilik yöntemlerini şarlatanlık ve kazanç kapısı olarak gören yok mu? Fazlası ile var! Bu kulaklar geleceği görmek için ölülerle iletişim kurma sanatı olan nekromansi çalıştığını söyleyen insanları bile duydu. Bu ne korkunç bir ihtirastır! Blogger Bolat olarak kehanetleri bir gözlem, bir öngörü bir gelecekçilik, fütürizm olarak algılarım gerisi hikayedir benim için.

Kahin Alois Irlmaier kimdir? Alois Irlmaier'in ilginç kehanetleri nelerdir?



Anlatacağım ünlü kâhinin adı Bavyeralı Alois Irlmaier, 1894 yılında Almanya'da doğmuş ve 1959 Almanya’da 65 yaşında ölmüş. Onun işi de kehanet gibiydi. Profesyonel bir sondaj kuyu kazıcısı ve çubuk ile maden arayan bir emekçiydi. Eliyle yere dokunarak su damarlarını hissediyor burada su var şurada yok diyebiliyordu. Blogger Bolat olarak onun en şaşırdığım kehaneti: “Gün gelecek Ocak ayı sivrisineklerin dans ettiği biz aman olacak! Artık gerçek kışlar kalmayacak, inanması zor olacak ama zaman ve iklimler değişiyor. Gün gelecek bu topraklar tropikal meyveler yetişecek” dedi. İnanması zor ama Alois Irlmaier bunu kimsenin iklim değişikliği hakkında hiçbir şey bilmediği bir zamanda söylüyordu. İster kehanet deyin isterse öngörü önemli bir tespittir. 2018 yılında İstanbul neredeyse yere kar düşmeden kışı geçiriyor. 

3. Dünya savaşı ve Alois Irlmaier'in kehanetleri!


Ünlü kahin Alois Irlmaier2in 3. Dünya Savaşı Kehaneti
Üçüncü Dünya Savaşı’nın İşaretleri Alois Irlmaier’in III. Dünya Savaşı Öngörüleri
Ünlü kâhin Alois Irlmaier III. Dünya Savaşı’nın işaretleri olarak şunları sıralamıştır: Rakyoaktif kirliliğe uğramış sular, kontamine yiyecekler ve zehirli havalar. Sizce bunlar artık işaret olmayı geçip, bir gerçeğimiz olmadı mı? Hiç orada olmamış gibi refah seviyesi. Ahlaksızlık ve ahlaksızlığın yüceltilmesi. Ülkeye çok sayıda yabancı geliyor(mülteciler, göçmenler). Paranın değeri kaybı (Bitcoin veya devalüasyonlar). Ülkelerdeki, bölgelerdeki devrimler(Arap Baharı)

Kâhin Irlmaier gelecekten haber veren biriydi. İnsansız uçaklarla yeryüzünün cehenneme döndürüleceğini iddia ediyordu. Bu iddiaye inanmak için artık çok nedenimiz var. Birinci Dünya Savaşı'nda korkunç bir deneyim yaşadı. Dört gün boyunca Irlmaier Rusya'da bir barınakta, yiyeceksiz, içmeden gömüldü. Yoldaşları onu bir mezarda buldu. İşte bu travma garip bir şeyi de tetikledi Irlmaier: "Resimler üzerimde akıyor" dedi. 1928 yılında karısı Maria ve beş çocuğuyla Freilassing (Berchtesgadener Land) ile taşındı. İyi bir inşaatçıydı çok para kazandı? Ve işin ilginç yanı o kehanetlerinden para almayan biriydi.

II.Dünya Savaşı’nda bombalanacak olan şehirlerin hangileri olduğunu bilmişti. Bazı suçluların yakalanmasında, cinayetlerin çözülmesinde bilirkişilerden daha fazla tecrübeli ve isabetli kararları veriyordu. Savaş sırasında anneler, babalar, oğullar, kardeşler ona gelip sevdiklerinin fotoğraflarını gösterip yaşayıp yaşamadıklarını gösteriyordu. Savaşta kayıp olan bazı kişilerin bulunmasında isabetli karar verince başına işler açıldı. “Vay sen gaybı nasıl biliyorsun şarlatan, büyücü, sahtekar, hokkabaz adam” diyerek Irlmaier'i mahkemeye verdiler. 

Alois Irlmaier hakimin eşinin ne giydiğini ve ne yaptığını söyledi ve beraat etti.


Mahkemeye çıkan Alois Irlmaier hâkimin karşısına çıktığı gün hâkimin eşinin o gün ne giydiğini ve ne yaptığını söyledi. Hakmin eşi kırmızı bir elbise giymiş ve çirkin bir adamla kahvaltı etmişti. Bunları anlatınca Alman hâkim amanın boooo diyerekten çok şaşırdı ve ünlü kahin Alois Irlmaier’e inandı ve dava da böylece düşmüş oldu. Kendisi geleceği gördüğü için mutlu değildi o bu yeteneğinin kendisine zarar verdiğini mutsuz ettiğini söylüyor ve öleceği için üzülmüyor seviniyordu. Ölümü için tanrıya şöyle yalvarmıştı: “Rabbim ölmeme izin verdiğin için sana şükran duyuyorum. Artık o korkunç hava felaketlerini, savaşları ve insanların yaşattıkları korkunç olayları deneyimlememe gerek yok!”

Ünlü kâhin Alois Irlmaier ve çok önemli Türkiye kehanetleri!


Alman Kahin Alois Irlmaier Belgeler
Ünlü kâhin Alois Irlmaier’in önemli kehanetleri vardır. Bunlardan en önemlisi III. Dünya Savaşı’nın Orta Doğu’da çıkacağı ancak savaşı şiddetlendiren şeyin Balkanlarda yaşanacağı kehanetidir. Blogger Bolat’a göre onun en büyük kehaneti Akdeniz ile ilgilidir. Ünlü kâhin Alois Irlmaier Akdeniz’de büyük güçler karşı karşıya gelecek der. Bana kalırsa ABD, Rusya, İsrail ve Türkiye Akdeniz’de savaşacak! Dolayısı ile bu 4 güç söyle pozisyon olacak. Türkiye-Rusya, ABD-İsrail müttefik olacak! Türkiye’nin kıvrak hızlı ve ateş gücü yüksek deniz filosu ile Rusya’nın hantal ama ateş gücü korkunç deniz filosu ABD’ye geri adım attıracak İsrail her ne kadar ABD’yi iteklese de çok büyük bir deniz savaşı çıkmadan olay kapanacak! Akdeniz’de herkes haddini bilecek. Gazi Mağosa ve Girne’ye büyük savaş gemilerinin demirleyeceği limanlar yapılacak Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin yıldızı Akdeniz’de parlayacak.

Ünlü kâhin Alois Irlmaier’in bir kehaneti de Çin ile ilgili. Alois Irlmaier Çin için Sarı Ejder diyor. Çin’in kimyasal silahlara sahip olacağını söylüyor ki artık günümüzde bu bir kehanet olmaktan çıkmış durumdadır. Ancak kehanet olan şeyler Çin’in Alaska ve Kanada’yı aynı gün işgal edecek olması büyük bir kehanettir. Olur mu bence bal gibi olur! ABD’nin Çin ile ilgili şimdiki pozisyonu bunu engellemek içindir. Alois Irlmaier Çin için “Gelişleri çok da uzak değil. Ve sonra sarı toz yağmuru yağacak. Altın şehir yok edildiğinde bu olay başlayacak” diyor.

3. Dünya Savaşı ne zaman olacak Alois Irlmaier tarih veriyor !


Ünlü kâhin Alois Irlmaier ABD’nin bir büyük şehrinin Asyalılar tarafından yok edileceğini söylüyor. Bu Asyalılar büyük İhtimalle Ruslar değil Çinliler diye düşünüyorum.  Kâhin Alois Irlmaier III. Dünya Savaşı’nın kesinlikle çıkacağını bu savaşın bolluk olan bir yılda, yağmurlu bir gecede ve hasat zamanı olacağını söylüyor. Alois Alman olduğuna göre hasat zamanı için Temmuz-Ağustos ayını işaret edebiliriz.

Alois Irmaier'den şaşırtan kehanetler demokrasi çökecek, monarşiler yükselecek!


Kahin Alois Irlmaier
Alois Irmaier’in en dikkatimi çeken kehanetlerinden biri de demokrasinin çökeceği, demokrasilere olan inancın kaybedileceği ile ilgili. Aslında bunun işaretlerini görüyoruz. Demokrasiyi sadece en çok oyu alan tüm kuralları belirler şeklindeki okumalar demokrasi kavramının içinin boşaltıldığını da gösteriyor. Örneğin Rusya’daki Putinizm’in demokrasiden ziyade Monarşiye benzeyeceğini söylemek mümkün. Irlmair insanların demokrasiye olan inançlarını kaybedip momarşilere sıcak bakacağını ve monarşinin tekrar yükseleceğini söylüyor.

Yok artık Alois Irlmaier diyeceğiniz kehanetler!


2012 yılındaki Afrika’da katliamı, 2005 Paris İsyanını ve 2017 yılında dünyanın en önemli sorununun göç ve göçmenlik olacağını bilen bu adam başka neyi işaret etmiş? Şaşıracaksınız Irlmaier: İnsanların elinde sinirli küçük bir şey görüyorum, sürekli dırdır ediyor” diyor. Sizce bu bir cep telefonu olabilir mi?

Ünlü kâhin Alois Irlmaier’in hayatını okuduğumda 09.09.2019 tarihini çok önemli buluyorum çünkü Alois Irlmaier bunun işaret etmek için üç dokuz görüyorum diyor.
“Peki, Blogger Bolat. Aldın bir Alman kâhini bize tanıttın. Gözümüzü de III. Dünya Savaşı ile korkuttun hiç mi iyi şey söylememiş ünlü kâhin Alois Irlmaier” dediğini duyar gibiyim.

Elbette güzel şeyler de söylemiş bu 3. Dünya Savaşından sonra müreffeh bir dünya geliyormuş!


Meşhur Kahin Alois Irlmaier Biyografisi
Sizde gelecek, öngörüler, gelecek teorileri gibi konularla ilgileniyorsanız. Ünlü kâhin Alois Irlmaier’in biyografisini okuyabilirsiniz. Alman kâhin Alois Irlmaier hakkında son araştırmalar biyografi şeklinde bir kitap ünlü yayınevi Verlag’dan çıktı. Kitapta 1959'da vefat eden Alois Irlmaier, 20. yüzyılda Avrupa'nın en iyisi, en iyi öngörü sahibi, vizyoner kâhinlerinden biri olarak görülüyor. Irmaier’in kehabetlerinde geleceği dair net bir bakış açısı görüyoruz. Araştırmacı yazar Stephan Berndt, bu kitabında 1930 - 1950 yılları arasında resmi belgelerini keşfetti ve bu belgeler burada ilk kez yayınlandı. Yazar Stephan Berndt, 1961 yılında Hamburg'da doğdu. Kendisi kehanet ve gelecek konularında 15 yıldır araştırma ve yayın yapıyor. Bu kitapta kapsamlı araştırmalar, ciddi ve derinlemesine analizler var. Maalesef kitabın Türkçesi henüz çevrilmemiş.


Fotoğraf: [Tanja Weichold]

Yorumlar

Unknown dedi ki…
Türkiye romanyadan başlayan bir kıvılcımla önce Girit ardından Kıbrıs ardından İrana kadar uzayacak bir çemberin içinde bulacak kendini bu savaş tüm dünyayı içine alacak ben bizi çok zor günlerin beklediğini görüyorum
Unknown dedi ki…
Türkiye romanyadan başlayan bir kıvılcımla önce Girit ardından Kıbrıs ardından İrana kadar uzayacak bir çemberin içinde bulacak kendini bu savaş tüm dünyayı içine alacak ben bizi çok zor günlerin beklediğini görüyorum
Adsız dedi ki…
Vallaha herkes yerini bilecek derken elin oğlu okyanus ötesinden gelip buralarda ayar vermesini biliyorsa onada ayar verecek birileri olmalı. El yumruğunu yemeyen kendini Balyoz zanneder. Öyle Hollovod filmiyle dünya yönetilmiyor. Götü yiyorsa çıksın ortaya. Elbette bu küstah millete haddini bildirecek birileri çıkacaktır

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hadımköy, İstanbul'un en tuhaf köyü

Vatoz Balığı Yaptım Evde İsyan Çıktı

Blog Yazarının Eşek İstavriti, Azman İstavritle İmtihanı