Blogger Chiara Ferragni ve Fedez'e Mutluluklar dilemek

Ünlü blog yazarı Chiara Ferragni evlenirse


Masal gibi bir evlilik
Bloğumu takip edenler bilir. Bazı blog yazarları ve bloggerlara olan hayranlığımı buradan hep ifade etmişimdir. Bunlardan biri de tesadüfen tanıştığım İtalyan moda blogger’ı Chiara Ferragni'dir. İstanbul'daki çini mirası ile ilgili bir yazı yazmak isterken Topkapı Sarayı'ndaki muhteşem çiniler önünde onun fotoğrafını görmüş ve bu fotoğrafı kullanmak için kendisinden izin istemiştim. Kendisi de tam bu sırada İstanbul’daymış şansa bakın! Bu kadar meşhur ünlü blogger olduğunu da bilmiyordum.

Kendisi de bir mail ile teşekkür ederek fotoğrafını kullanabileceğimi ve İstanbul'da olduğunu belirtti. Böylelikle The Blonde Salad bloğunu takip etmeye başlamış olduk. Chiara Ferragni İstanbul’da geniş bir arkadaş kitlesiyle çekim yaptığında yıl 2011 idi. Kendisi güzelliği bir yana stil sahibidir. Bizdeki birçok mankene zekâsı, yeteneği ve becerikliliği ile örnek ve ilham kaynağı olabilir. Kazandığı paranın haddi hesabı yok!

İki şaheser çini ve Ferragni

Her parmağında bir marifet olan insanlar


Ünlü blogger Chiara Ferragni İtalya'da rap şarkıları söyleyen Federico Leonardo Lucia kısaca Fedez diye bildiğimiz döğmeli rap şarkıcısı ile evlendi. Fedez dediysek bizdeki “düz” şarkıcı değil! Söz yazarı, şarkı yazarı, oyuncu, prodüktör yani her parmağında bir marifet var adamın! Fedez Chiara’ya 30. yaş gününde Verona’daki konserinde sahnede evlenme teklifi etmiş...

 

Cem Yılmaz ve Defne Samyeli'ni kıskanmak!



Onlar ermiş muradına biz çıkalım kerevetine. Kendilerine mutluluklar diliyorum. 
Bazı insanlar insanların mutluluğunu kıskanıyor. Neden? Anlamak mümkün değil. Herkes mutsuz mu olsun istiyorlar? Bakınız Cem Yılmaz ile Defne Samyeli mutlu bir aşk hikayesi yaşıyorlar. Cem Yılmaz'ın ayakları yerden kesilmiş. Bak işte ne güzel iki insan bir karar vermiş insan gibi yaşıyorlar! Şimdi o iki insan karar verdi ise bu aşkı yaşamaya üçüncü insan olarak sana ne düşüyor sen onu düşün! Sana ne! İnsanlar mutlu olsun, mutlu olsun ki etrafına da mutluluk versin illa herkes senin gibi arabeske bağlayıp acı mı çeksin!

Chaira Ferragni Dolmabahçe Sarayı'nda

Keyif alacağınız şeyleri yapın


Hayatta ne yaparsanız yapın keyif alarak yapın. İster iş yapın isterseniz dünyayı gezin. Yediğiniz içtiğiniz sizin olsun gezip gördüğünüzü yazın ki yarına miras kalsın! Etrafınıza mutluluk saçın. İnsanların mutluğunu kıskanmayın siz de adım atın keşkelerinizi en aza çekin derim. Blogger Bolat ne ayar veriyorsun 400 metre kumaştan 600 saat emekle bir gelinlik, iki meşhur insan sosyal medyada geyiğini de mi yapmayalım? Bu size mutluluk veriyorsa yapın! Neyse birbirlerini çok sevdikleri her halinden belli olan Chiara Ferragni ve Federico Leonardo Lucia yani Fedez çiftine mutluluklar dileyerek bitiriyorum blog yazımı. Ünlü moda bloggerı Chiara Ferragni, Fedez ve minik Leone'u yeniden ülkemize ve İstanbul'umuza bekliyoruz. Darısı Defne Samyeli ile Cem Yılmaz'ın başına....


Kaynak: Chaira Ferragni / The Blonde Salad

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hadımköy, İstanbul'un en tuhaf köyü

Vatoz Balığı Yaptım Evde İsyan Çıktı

Blog Yazarının Eşek İstavriti, Azman İstavritle İmtihanı